sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 7 Mitä Hugo tykkää tehdä?


Hugo tykkää tehdä kaiken laista, mutta mitkä ovat sen lempi juttuja?

Hugo rakastaa laukkaamista, joka on varmaankin blogissa käynyt hyvn esille. Nyt ravaaminenkin on hauskaa, mutta laukka on parasta! Se voisi laukata vaikka kuinka pitkälle. Hugo ei meinaa ravata maastossa ollenkaan vaan tarjoaa aina vasenta laukkaa.


Hugo rakastaa esteitä. Esteiden hyppääminen on sen mielestä parasta. Se lähtee suurta voimakasta laukkaa kohti estettä ja jos este muuttuukin yhtäkkiä epäilyttäväksi himmaa se raville ja ottaa aikaa esteen tarkkailuun, mutta yli menee. Hugon hypy tekniikka ei ole vielä mitään parasta A luokkaa, mutta isoille esteille se tuo itsensä paremmin. Täytyy vaan saada kenttä pehmeäksi niin pääsee taas hyppäämään. Esteillä Hugon suurin heikkous ovat ristikot ja liian helpot tehtävät. Ristikoille se tulee varoen, koska se on kerran syystä tai toisesta jäänyt jalastaan kiinni ristikkoon ja kaatunut. Hugolle tuli vain naarmuja etujalkoihin, joten otimme sitten muutamatristikot ja pelot pois. siitä on kuitenkin jäänyt pieni epävarmuus. Toinen on liian helpot tehtävät. Jos tehtävä on hyppää pysty ja sitä hinkataan tunnin verran alkaa Hugo kehitellä omia juttujaan. Alangon tallikisoissa voitte vaan kuvitella millaisen sätkyn Hugo sai, kun este joka oli aikalailla kulmassa nostettiin n 60 cm korkeaksi ristikoksi. Siinä oli ratsastamista kun koitti sitä yli siitä saada.
Kuten näkyy Hugo hyppäsi hieman pelokkaasti.
Hugo rakastee kehuja ja huomiota. Se on kuin suuri syliin tuleva nappisilmäinen koiranpentu. Jos se tekee tuhmuuksia ja sitä torutaan se on heti nöyränä. Hugo on kiitynyt pikkusiskooni ja aina Hugo haistelee ja pökkii pikkusiskoani. Se myös tiedostaa siskoni pienen koon ja seisoo aina kuin tatti pikkusiskoni sitä harjatessa.
Hugo noin 1,5 v sitten.
Hugo on myös oikea herkku peppu. Se tykkää päärynöistä.porkkanoista,omenista,ruisleivästä,pullasta,vaaleastaleivästä,banaanista,appelsiineista,hevosnameista ja vähän kaikesta. Prixi kuuluu sen ehdottomiin suosikeihin!

1 kommentti:

  1. Voisitko tehdä epäonnistumisvideon vaikka tähän joulukalenteriin? :)

    VastaaPoista