torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 4 luukku Linkkaa Blogisi.






Nyt linkatkaa bloginne osoite tähän ja kirjoittakaa blogistanne hieman. Otan huomioon vain blogit jotka on linkitetty tähän postaukseen!

Pidän muiden blogien lukemisesta ja luen niitä aina, kun minulla on aikaa.

Arvostelen 5 parasta blogia täällä omassa blogissani. Arvostelen tekstejä,ulkoasua yms.

Osallistumis aikaa 18.12.2014 asti!

 Nyt linkit tulemaan ja hyvää joulun odotusta kaikille.

31 kommenttia:

  1. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.fi/
    Seikkailu Ihmemaassa on lämminveritamman ja sen omistajan elämästä kertova blogi. Yhteinen matkamme lähti käyntiin syksyllä -11, kun Alice tuli meille ylläpitoon. Muutaman kuukauden päästä allekirjoitettiin omistajanvaihdos ja kavioliitto saattoi alkaa.

    Meidän matkallemme on mahtunut valmennuksia, kisoja ja puskahumputtelua. Ollaan opeteltu yhdessä ja opetettu toisiamme. Ratsastuksen lisäksi maastakäsittely on vahvasti osana arkea, tavoitteena luottavainen ja arjessa lähes ajatuksella toimiva hevonen, joka työskentelee ja elää ihmisen kanssa mielellään.

    Vaikka hommassa ollaan joka kantilta vasta alussa ja aloittelijoita, halu oppia on kova. Me emme seuraa yhtä tapaa tehdä, vaan pyrimme miettimään ja toteuttamaan meillä toimivaa ja meille sopivaa tapaa.

    VastaaPoista
  2. http://perfect-pony.blogspot.fi/

    Voitolla tähtiin-blogi kertoo shetlanninponi ori Orionin ja minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista kohta 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen kirjoittamana. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti, aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta tosiaankaan puutu!

    VastaaPoista
  3. http://pysteliina.blogspot.fi

    Blogi kertoo 16-vuotiaan Tamperelaistytön eli minun hevostelusta oman 18-vuotiaan suomenpienhevosen kanssa. Kisoissa emme käy, mutta kaikenlaista muuta kivaa puuhailemme tavallisen ratsastelun lisäksi. Lisäksi blogissa seikkailee upean värinen vuokrahevoseni ja välillä postauksissa vilahtavat myös perheemme kanit ja kissat.

    VastaaPoista
  4. http://pennien.blogspot.fi/

    27-vuotiaan hevosalalla työskentelevän "tädin" arjesta. Valmennan, kirjoittelen blogia ja aloittelen mallin uraa. :)

    VastaaPoista
  5. www.hippuja.blogspot.fi
    Blogissa kerron minun, eli 14-vuotiaan tytön arjesta oman suomenhevoseni kanssa. Valmentaudumme ja kilpailemme niin koulua, kuin esteitäkin ja tavoitteet tulevaisuuden suhteen ovat korkealla.

    VastaaPoista
  6. http://all-these-ups-and-downs.blogspot.fi/

    All these ups and downs on hevosaiheinen blogi, joka seurailee minun, Jennan ja eestinratsuponiruunani Fasun elämää pienellä yksityistallilla. Pyrin elävöittämään bloggauksiani lukuisilla kuvilla, että videoilla, sekä satunnaisilla erikoispostauksilla :)

    VastaaPoista
  7. http://varjossakasvanu.blogspot.fi/
    Blogi jossa 18-vuotias tyttö kirjoittaa hevosestaan. Santtu on lämminverinen ex-ravuri ruuna joka vei kirjoittajan sydämen jo pienenä tyttönä. Nyt he ovat olleet yli 2vuotta yhdessä ja matka jatkuu tuulispään lailla eteenpäin.

    VastaaPoista
  8. http://jonnatreenailee.blogspot.fi/

    Valmennuksia, kisoja, kotitreenejä, normaalia arkea ja vähän muutakin höpinää. Tekstien takana reilu parikymppinen ratsastaja Kanta-Hämeestä ja treenikaverina heinäkuussa ostettu 6-vuotias pv-ruuna Onni.

    Onnistumisia, oivalluksia, epäonnistumisia, haasteita ja niiden voittamista, kaikkea tätä mahtuu mukaan matkalle, jossa tästä nuoresta herkästä hevosesta rakennetaan kisakumppania kumpaankin lajiin.

    VastaaPoista
  9. http://horselife-lissu.blogspot.fi/
    Blogini kertoo minun 14-vuotiaan tytön ja lv-ruunani Laren elämästä.
    Pyrin viemään Larea eteenpäin ratsuna, mutta meijänkin matkalle mahtuu paljon kiviä! Kaikesta ollaan kuitenkin päästy yli, ja toivottavasti päästään jatkossakin!

    VastaaPoista
  10. www.iddejacoda.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
  11. http://hallamaire.blogspot.fi/

    Blogi kertoo arjestani monen erihevosen kanssa. Viikottain ratsastan kahta kv-tason kenttähevosta, käyn myös ratsastuskoulussa ja muulla paikkakunnalla on muutama erittäin tärkeä hevonen minulle. Blogissa paljon kuulumispostauksia sekä väliin mahtuu aina muutama erikoispostaus :)

    VastaaPoista
  12. http://nelistelya.blogspot.fi/

    Nelistelyä on blogi 20-vuotiaasta tytöstä ja tämän hevosesta, lämminveriruuna Jimpasta. Blogissa kerrotaan entisen ravurin uudesta elämästä monipuolisena harrastehevosena selästä, kärryiltä ja maasta käsin! Mukana niin valmentautumista, rentoja metsälenkkejä kuin temppukoulutustakin.

    VastaaPoista
  13. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

    Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. :) Treenaan ensi vuoden, Special Olympicseihin- Los Angelsissa 2015.

    VastaaPoista
  14. http://tavoitteenamenestys.blogspot.fi/

    Menossa mukana vuokraponi ja neljä omaa (maitovarsa, 3v ori, siitostamma ja ongelma-/projekti-/seuralaisruuna) ja ripaus lifestyleä. Kirjoittajana 17v valokuvauksesta kiinnostunut henkeen ja vereen heppatyttö! Pääosassa on nyt ollut maitovarsa ja vuokris, talven mittaan toivottavasti saadaan paljon juttua aikaiseksi muistakin poneista :)

    VastaaPoista
  15. http://jussilaa.blogspot.fi/

    18-vuotias esteratsastaja ja 11-vuotias kenttähevonen, suunnitelmissa paluu kisaradoille kaudella 2015

    VastaaPoista
  16. http://wiikinkiponit.blogspot.fi

    10v. vuonohevosruuna Masan elämästä kertova blogi. Mukaan mahtuu myös asiapostauksia, mielipidepostauksia, kuvia ja videoita.

    VastaaPoista
  17. onlytheskysithelimit-veera.blogspot.fi

    Blogi kertoo nuoren hevostytön tallielämästä ja hevostelusta. Blogin päätähtenä esiintyy ratsastuskoulun Beku-poni, jonka kanssa valmentautumisesta, kilpailemisesta ja kehittymisestä blogi kertoo. Välillä blogissa seikkailee myös hoitohevonen Typy sekä muita Horseforten hevosia.

    VastaaPoista
  18. http://elinantalleilua.blogspot.fi/

    Blogia pitää 14- vuotias heppatyttö, blogissa päähenkilöinä pyörii kolme suomenhevosta, joista yksi tosiaan on nyt jäänyt vähän "taka-alalle" paikanvaihdon takia... Postailen paljon myös lifestyle- postauksia. :)

    VastaaPoista
  19. http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

    17-vuotias tyttö kirjoittelee kolmen agilitylampaan arjesta ja vuokraponistaan Capusta. Blogin tarkoitus on kylvää iloista mieltä ja muistuttaa siitä, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti. Tervetuloa mukaan! :)

    VastaaPoista
  20. sonjanponiblogi.blogspot.fi

    Blogin päätähtinä toimii Picasso-niminen ratsastuskouluponi, 3 omaa hevosta ja koira. Blogiin postastailen kuulumisia:)

    VastaaPoista
  21. www.mandi-amancer.blogspot.com

    Blogi kertoo 17-vuotiaan lukiolaisen, henkeen ja vereen heppatytön, ja oman hevosen arjesta, valmentautumisesta ja kilpailemisesta. Kilpailemme tällä hetkellä alue 110cm-tasolla, tavoitteena ensikaudelle kansallinen lupa ja 120-luokat! Tervetuloa muiden lukijoiden joukkoon! :)

    VastaaPoista
  22. Http://www.elfejaeveliina.blogspot.com
    Kertoo 14-vuotiaan tytön ja hänen 17-vuotiaan 'supermummonsa' valmentautumisista ja kisoista. kisaamme tällä hetkellä aluetasolla 80-100cm, ensi vuoden tavoitteena aloittaa kentän kisaaminen ja saada kansallinen lupa! Postauksia usein, hyvälaatuisien kuvien kera!

    VastaaPoista
  23. http://flyingwithoutwings1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. http://sarjaesteelle.blogspot.fi/

    Suuri unelma kertoo pienen kimon risteytysponin ja 11-vuotiaan ponitytön arjesta. Joskus postauksissa seikkailee myös muun perheen hevosia. Postaukset kertovat kaikesta mahdolliseste: entisistä hevosystävistä, kilpailuista, valmennuksista, mielipiteistä, kotona treenaamisesta. Kyllä mukaan mahtuu välillä myös esimerkiksi kuvanmuokkaukseen liittyviä erikoispostauksia. Postaukset yrittävät pysyä monipuolisina kuvien kera ja ilmestyä mahdollisimman usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäksi yritän väkertää videoita mhadollisimman usein postauksien väritykseksi,

      Poista
  25. www.bettyjakolera.blogspot.com

    Kusipää ratsastaja ja tasapainoton perus lämmiverinen, yhdessä ovat osaamaton pari. Tervetuloa seuraamaan surkeata blogiani. XDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  26. http://kellyteamie.blogspot.fi/

    15-vuotias hevostyttö Mikkelistä kertoilee arjestaan 8-vuotiaan vuokrahevosensa, islanninhevosruuna Eikan kanssa. Aika alkutaipaleella ollaan, sillä Eikan vuokraamisen aloitin vasta lokakuussa. Kerta kerralta kuitenkin kehitytään, ja blogiin postataan jokaisesta ratsastuskerrasta. Edes epäonnistumisia ei jätetä pois. Lisäksi blogissa silloin tällöin videoita, ja tällä hetkellä meneillään on joulukalenteri!

    VastaaPoista
  27. http://golden-sequins.blogspot.fi/

    Lifestyleblogissani juttua mm. omasta hevosesta, kauneudesta ja kodista. :)

    VastaaPoista
  28. http://hartikanlahti.blogspot.fi/

    Blogia kirjoittaa 20vuotias maatilantyttö jolla on oma 2hevosen talli ja ylläpidossa 5v suomenpiekkari ja omistuksessa 1,5v new forest poni. Blogissa kerrotaan hevosten kuulumisia ja kehityksiä. :) myös välillä mukana kuvioissa koirat -kultainennoutaja ja dalmis.

    VastaaPoista
  29. http://omgimlivingmydream.blogspot.fi

    -98 tyttö kirjoittelee silloin tällöin elämästä ja oon harrastanu ratsastusta n. 6 vuotta ja oon ratsastanu monta kertaa Alangon tallilla :) lempparini oli Flurry <3 Mutta jouduin muuttaan ja nyt opiskelen Perhossa hevostenhoitajaks :) Toive omasta hevosesta on suuri ja tulee ehkä toivottavasti vuoden aikana toteutumaankin :) Ennenkuin Hugo oli sun, ratsastin sillä kerran :) Oli mukava polle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa :) Yleensä ihmiset kysyy, että onko tua se sama hevonen kun silloin vuonna tämä ja tämä menin sillä. Eivät meinaa tunnistaa, kun on saanut lihasta ja järkeä :D

      Poista