sunnuntai 21. joulukuuta 2014

joulukalenteri luukku 21 Vieraileva bloggaaja

1. Olen Betty, olen 14-vuotias ja kirjoitan kahta blogia, Team Warmbloods ja omaa nimeäni kantavaa lifestyleblogia. Asun Jämsässä perheeni kanssa. 

2. Kolera on 13-vuotias amerikkalaislämminverinen ravihevonen. Kolera on toiminut 6 vuotta ratsun tehtävissä. Kolera on noin 160cm korkea punaruunikko tähdenaiheella varustettuna.

3. Kolera asuu kahden hevosen siirtotallissa omassa pihassamme.

4. Olen tasoltani he B-he A, mutta myös jotkin vaativan tason liikkeet onnistuvat osaavalla hevosella, joka osaa ne jo ennestään. 

5. Kolera on he B tasoinen, mutta se osaa myös laukanvaihdot, väistöt käynnissä ja ravissa, tahtoessaan etu- ja takaosakäännökset, avotaivutuksen ja laukkapiruetin alkeita. Esteillä Kolera on hypännyt kotona 115cm pientä rataa ja 125cm yksittäisenä.

6. Olen ratsastanut vajaa yhdeksän vuotta, joista kuusi vuotta ratsastuskoulussa, ja loput kolme vuotta yksityishevosilla ja irtotunneilla. 

7. Hugo on todella kehityskelpoinen nuori hevonen, jolla varmaan riittää potentiaalia monenlaisiin asioihin, kunhan Noora jaksaa opettaa sille kaiken ;) 

8. Hugo vs Kolera
Kolera on kaikella tapaa kokeneempi ratsastaa, ja sillä oli parempi tasapaino ainakin silloin, mutta hugo oli ehkä kivempi suustaan. Tää on vaikee ku monta kuulautta sitten ratsastanu eikä muista enää :D

9. Paras muisto on varmaan joko ensimmäiset kisat tai matka Mallorcalle keväällä. 

10. Aloitin bloggaamisen kun sain tietää saavani oman hevosen, sillä minulla oli joskus ollut vuokrahevosestani kertova blogi, jossa ei tapahtunut paljon mitään, mutta oman hevosen kanssa tapahtuu paljon enemmän. Bloggasin alkuun vain itselleni (ja Nooralle). Minulla on ollut aikaisemminkin blogeja, mutta niiden aloittamisen syytä en muista enää.

11. Tavoitteeni on kilpailla Koleralla aluetasolla esteluokkia ja startata joskus he A luokka. Muita tavoitteitani on käydä lukio kahdessa vuodessa ensimmäisenä Kankarisveden koulun oppilaana.

12. Minusta ja Noorasta tuli kavereita kaksi ja puoli vuotta sitten Ponimaassa leirillä, jatkettiin kuulumisten vaihtelua leirin jälkeenkin ja sitten viime joulun jälkeen Noora tuli käymään meillä. 

13. Koleran esimerkki-viikko-ohjelma:
Maanantai sileällä treenausta
Tiistai maastolenkki
Keskiviikko kavaletteja/puomeja
Torstai vapaa
Perjantai läpiratsastus
Lauantai vuokraus
Sunnuntai vapaa tai jotain kevyttä sileällä menoa


14. Mukavin ikinä ratsastamani hevonen on ehdottomasti Aramara Maggie May, jolla ratsastin joskus vuosia sitten. Potentiaalisimpia ovat varmaan Kolera ja Hugo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti