tiistai 16. joulukuuta 2014

joulukalenteri luukku 16 Linkkaa blogisi tulokset

Flying without wings
Noran blogi on edelleenkin suosikkini. Blogin banneri on mahtava! Vaikka Kalle nyt eläkepäiviä kilpailusta viettääkin postaa Nora silti kaikesta treenailusta. Klinikka käynnistä Nora kertoi blogissaan. Nora kirjoittaa sujuvasti ja asiallisesti. Kuvat ovat tarkkoja ja blogi miellyttää silmää.
+kaunis banneri
+hugon velipuoli
+kivoja postauksia
+laadukkaat kuvat
-Blogin tausta ei hivele omaa silmääni

seikkailu ihmemaassa
Lauran blogi vaikutti todella kivalta! Rakastuin ulkoasuun ja tahdon samanlaisen(vink vink) Blogi oli sisällöltään mukava ja tekstien värit sointuivat taustaan hyvin. Postaukset ovat kivoja ja blogi käsittelee ihan perus elämää lämppärin kanssa. Kuvat ovat tarkkoja ja muutenkin hyviä ja hienosti otettuja.
+kaunis banneri
+ihana tausta
+hyvää kirjoittamista
+kauniita kuvia
+blogin eteen on tehty paljon
+hyvää koodailua
-teksti on pientä
all these ups and downs
Jennan blogin ulkoasu on ihana ei kovin jouluinen mutta ihana! Fasu on nätti poni jolla on hirmuinen hyppykyky.Teksti on sujuvaa, mutta puhekielellä kirjoitettua. Fasu kuvaa minusta juuri jokaisen tytön unelma kisaponia.
+ihana banneri
+ihana tausta
+kivoja postauksia
+valmetautuu
-puhekieli

Mandi ja Amancer
Mandin blogissa on ihana banneri. Blogi sisältää paljon tarkkoja kuvia ja paljon videoita. Mandi valmentautuu hevosellaan ja kilpailee 100-110 cm luokkia. Ceralla on kuitenkin hyppy voimaa vielä korkeammallekkin. Mandi kirjoittaa blogiin sujuvasti ja hyvin. Lähes jokaisessa postauksessa on kuvia.
+banneri
+blogin tausta
+valmentautumista
+kilpailemista
+paljon kuvia
+eri tyyppisiä kuvia
-postausten otsikot saisivat olla keskitettyjä, jolloin ulkoasu olisi siistimpi.

team warmbloods

Betyn blogi on mukava. Postaukset siedettävän mittaisia ja postauksissa on kuvia. Kolera on myös lv, mutta osaavampi kuin Hugo, mutta hevosissa on silti saman tyyppistä hölmöilyä. Kolera on osaava ruuna ja betty osaa sitä ratsastaa. Kolera hyppää ratana 110 cm ja yksittäisenä 125 cm. Betty ja Koelra treenaavat kohti kisakenttiä. Koleralla mennään sillon tällöin kangilla. Tästä kangilla ratsastuksesta ja isojen esteiden hyppäämisestä on ollut anonyymien osalta bettyn blogissa keskustelua(negatiivista) ja niitä on ihan hupaisaa seurata, sillä ihmiset jotka eivät hevosta tunne ovat välittömästi tuomitsemassa.
+ihan kiva banneri
+monipuolisia postauksia
+mekin seikkaillaan hugon kanssa siellä joskus
-liikaa sinistä
-banneri on mun silmään yksinkertainen
-tausta ottaa silmään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti