maanantai 30. joulukuuta 2013

Luukku 24

Joo eli luuku 24 tulee myöhässä, koska halusin teille hienon luukun ja nyt saattekin! Luukku 24 on pyhitetty hienoille 5 päivälle Betyn ja Koleran kanssa.


26 päivä käytiin ratsastamassa.
Oli niin pimeää ettei tullut kunnollisia kuvia, mutta kolera liikkui hienosti.

27 ja 28 päivä satoi vettä, joten emme ratsastaneet.

29 päivä sää oli niin hyvä, että menimme ratsastamaan koleraa hiekkakuopalle.
siellä oli hyväpohja mennä, mutta valitettavasti tilaa oli hyvin vähän. Koleralla oli kanget suussa ja liikkui oikein mallikkaasti. Itse kun ei ole pahemmin tullut kangeilla ratsastettua niin pidin aika pitkät ohjat jottei tapahdu hevosen suussa mitään epämukavaa. Itse ratsastan paremmin vasempaan kierrokseen ja se näkyy koleran kanssa, koska olemme molemmat yleensä aika kehnoja oikeaan kierrokseen. Oon ylpee ittestäni, koska molemmat ohjat pysy ihan hyvin käsissä ja näytin suhteellisen järkevältäkin.

































 Sitten bettulle kostoks siitä karmeesta hyppykyvasta:






 Sitten hyypättiin maanantaina 30 päivä





















Laitoin muutaman kuvan Betyn ja Koleran  omituisista hypyistä .^
Oho tuli muutama kuva :DD

7 kommenttia:

  1. Sitten niille jotka valittaa mun istunnasta esteillä, ystävämme koppakuoriaiskooobra ei oikein kuunnellut kun piti ensin mennä ilman satulaa ja laitettiin nivelet suuhun. Yleensä hypätään siis kolmipaloilla. Mulla oli huonot kengät ja menin ensin sukkasillaan, enkä usko että kolmen kuukauden hyppytauko kauheesti auttoi asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nuo housut on perseestä.

      Poista
    2. Ja yleensä selittely vain pahentaa asiaa. Ei noissa nyt niin pahoja mokia mun mielestä ollut, että valittaa pitäisi, mutta selityksesi takia oikein paneuduin etsimään virheitä. Toisaalta myös mun mielestä tällaiseen postaukseen voisi ottaa hieman ylipäätään vähemmän kuvia ja ehkä enemmän niitä onnistuneita - muutama epäonnistunut (koska meistä kaikista niitä aina tulee, kamera kun pysäyttää vain yhden hetken) riittäisi hyvin.

      Tiedättekin ehkä facebook-yhteisön "mun piti mennä vasenta laukkaa, mutta..." jne.

      Poista
    3. Okei joo tää meni mun osalta vähän yli, mutta toi yksi hyppy kuva oli niin järkyttävä että piti tehä kunnon hyppy postaus näistä koleran omituisuuksista. ja tää on mun ja Bettyn kuva sotaa ja moni lukijani pitää näistä ei niin täydellisistä kuvista.

      Poista
  2. Betty täällä käy onneks harvoin valittajia. ;)

    VastaaPoista
  3. "Koleralla oli kangit" ne sanotaan kanget :D mut kivalta hevoselta näytti ja hyvin meni teillä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiän osaan taas yöllä vaihteeks kirjottaa. :DD Nää on näitä puol kolmen sekoiluja xDD

      Poista