torstai 12. joulukuuta 2013

Luukku 12

Luukku 12
Minä ja Hugo.
Tapasin Hugon ensimmäisen kerran sydäntalvella vuonna 2012 ja rakastuin siihen. Ratsastin hugolla ensimmäisen kerran kesällä 2013. Pidän hugosta se on vain niin höppänä.
    Nykyään teen sen kanssa todella paljon. Teen sen kanssa todella paljon maastakäsin, koska se ei pysy aloillaan ratsastaessa ja se ei oikein aina ymmärrä että me ihmiset emme kestä kovia leikkejä. Teen sen kanssa ilman riimunarua pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä. Hugo on halutessaan oikein oppivainen ja jos se ei tahdo olla oppivainen se ei sitä myöskään ole. Hugo luottaa minuun, joten en sitä tahdo rikkoa. Hugon kanssa ollaan edistytty valtavasti 6 viikossa. ensimäisellä viikolla se potki takasillaan ja näykki harjatessa. Nykyään se on aiankin minun kanssani oikein mallikkaasti. Se on oikea rapsutuksen palvoja keskiviikkona kun sitä rapsutin sitä se hoiti ylähuulellaan ilmaa.
    Hugon ja minun taival jatkuu toivottavasti vielä pitkään ja tarkotus olisi saada se siihen kuntoon että se ei ratsastaessa sähläisi koko aikaa. Pään pyörittämistä koitan kitkeä pois ja saada sen kulkemaan pohkeen ja ohjan välissä. Tarkoitus olisi ruveta ratsastamaan pääsääntöisesti ja ajamaan silloin tällöin. Kaukaisissa unelmissa on startata hugolla jotkin pienet talli kisat luultavasti este puolella ja miksi ei koulupuolellakin jos Hugo sellaiseen kuntoon saadaan.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Arvasin että olisit eka kuka huomais 50 lukijaa xDD Kohta tulee postaus arvontaan liittyen ;)

      Poista