maanantai 23. joulukuuta 2013

Luukku 22

Luukusta 22 paljastuukin sitten minun ja flurryn matka ja kehitys puolessa vuodessa.
Flurry on lempiponini Alangossa. Se on pieni, mutta pippurinen.
Ensimmäisenä kertana, kun kävin Alangossa kertoi ystäväni, että Flurry on hirmuinen pukkiponi ja riehuu valtoimenaan. No minäpä sanoin, että "no sitä suuremmalla syyllä haluan sillä ratsastaa".
Ensimmäisellä kerralla Ratsastus meni ihan hyvin. Flurry liikkui ja kuunteli toiveitani. Ensimmäiselä ratsastus kerralla ei kuitenkaan kaikki mennyt hyvin. Ystäväni kertoi että flurrylla voi mennä ilman satulaa. Menin selkään ja pysyin siellä huimat 30 sekunttia. Flurry nimittäin päätti vetää hirmu rodeot. Noh sen jälkeen laitettiin satula selkään ja laitettiin energia pakkaus töihin. Teimme kahdeksikkoa laukassa ja aina suunnan vaihtuessa teimme hienot laukanvaihdot. Ensimmäisestä kerrasta ei jäänyt huonoa makua vaan oikein hyvä maku. Siitä lähtien ratsastinkin vain flurrylla.
  Flurryn kanssa olemme kehittyneet paljon. Flurry on opettavainen poni, sillä hän on hyvin herkkä suustaan, jos jalkasi ovat väärässä kohtaa niin perä lentää <3 Tämän ponin kanssa kehityin huimasti. Loppuun vielä kuvat onnistumista ja epä onnistumisista. Olen pahoillani joidenkin kuvien laadun suhteen.






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti