maanantai 7. joulukuuta 2015

Luukku 7: Lihiksen varusteet esteille

Lihiksellä on hypätessä tällähetkellä apple mouth kolmipala ja toimii sillä oikein hyvin. Päässä perus suitset ja suojina yleensä jännesuojat edessä ja takana. Uusimpana lisäyksenä meillä on tullut panssari ja martingaali.

Panssari meillä on sen takia, että Hugo tuppaa nostamaan etujalkoja korkealle, kun hyppää vähän isompaa. Hokki kelillä ei ole kiva jos lyö hokit mahaansa, joten meillä on sellainen suojaamassa. tosin se on ihan irtopanssari, joten oikein helppo käyttää.

Martingaalina meillä on perus hööksin pikalukko martingaali ja hyvin ajanut asiansa. Hugo on rauhassa siihen totutettu sileällä ja hypätessä se ei siitä ollut enää moksiksaan. Martingaali tuli meille ihan sitä varten, että ratti on ollut hieman kehno isommilla esteillä, kun pää nousee taivaan tuuliin.

Ja suitsissa on joko blingiä tai niittejä. Ja alaturparemmiä ei olla hetkeen taas käytetty. Voin olla varustehamsteri, mutta ainakaan ei tavara lopu kesken.

Tässä näkyy hyvin Hugon hyppy varustus, tosin tällä hetkellä ei ole oliivia. 

2 kommenttia:

  1. Olen todella iloinen, että löysit Hugolle noin hyvän tallin. Itse olen käynyt kummassakin ja Aitotalli on vaikuttanut hyvältä paikalta. Hugo ja sinä olette kehittyneet älyttömästi tässä pienessä ajassa, mitä olette uudessa tallissa olleet. Ratsastin Hugolla joskus muuutama vuosi sitten, ja täytyy myöntää, että oli aika kummallinen tapaus. :D Olet tehnyt hyvää työtä. Onnea teille, toivottavasti saat olla Hugon kanssa vielä monta ihanaa vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva että joku lukijakin ilahtuu meidän tallin vaihdosta :) Ja se tallin vaihto oli hyvä ratkaisu hevoselle, vähän raskaampi ehkä omistajalle, mutta hevonen menee kaiken edelle. Ja juu niin Hugo oli kummallinen tapaus kaikin puolin. Ja kiitos, työtä on vielä paljon edessä. Toivon itsekkin että reilusti yli kymmenen vuotta olisi mua ilahduttamassa :)

      Poista