keskiviikko 23. joulukuuta 2015

23: Hugon satulahuovat

Meidän ensimmäinen huopa.

Eli tuo horzen huopa johon on bodeerattu Express Hugo on meidän toinen huopa ja se on ostettu hevoset messuilta ja on totta kai sininen. Se on ollut äärettömän mukava ja kestänyt todella hyvin pesua. Ainoa miinus on sen kääntö puoli. Hevosta vasten tuleva puoli on valkoinen, joten se on aina todella sotkuisen näköinen.

Tämä turkoosi satulahuopa ostettiin turkoosien suojien kanssa samaan aikaan ja tosiaan ostin ne edustus käyttöön.. Tällähetkellä ne ovat milloin missäkin käytössä. Tässä on kiva väri, mutta värjäytyy satulasta helposti ja tämänkin kääntö puoli on valkoinen.

Kirkkaan sininen ja ohut satulahuopamme on ostettu käytettynä hevostarvike kirpparilta, mutta siistin kuntoinen ja mukavan värinen huopa. Molemmilta puolilta saman värinen ja kaikin puolin suloinen huopa.

Meidän ensimmäinen satulahuopa, joka on edelleen käyttökuntoinen, mutta tarranauhat ottaneet osumaa ja se on kulahtaneen näköinen. Istuva ja muutenkin mukava huopa kotikäyttöön, kun ei ole kameraa näkösällä.

Tämä päärynä huopa on yhden Aitotallin tuunaama. Saimme tämän tosiaan pikkujoulujen lahjanvaihdossa. Rakastan tätä huopaa, se on hauska nätti, sininen ja erikoinen. En ole raaskinut käyttää kura keleillä, mutta katsotaan jos tämä ristittäisiin käyttöön. Tuhannet kiitoket vielä kerran huovasta.

1 kommentti: