tiistai 22. joulukuuta 2015

Luukku 18: Riimujen haalija1
2

3
7
1. Riimu on vanha, pehmusteesta hieman revennyt kulunut vaalea hööksin tai horzen riimu. Ei enää käytössä muuta kuin vara riimuna.
2. Perus kiva riimu saman ävyinen kun edeltäjänsä. Lopulta sisäpuoli alkoi halkeilemaan ja totesin ettei se ole edes ihan meidän väreissä. Hevarista ostettu.
3. Samasta paikasta ostettu riimu, jonka ainoa ero edeltäjäänstä on väri. Tämä oli mukavan kirkas ja kestävä riimu, jonka oen hukannut Huon muutossa jonekin. se on täysin ehjä, mutta hukassa olevaa riimua on vaikea käyttää.
4. Tämä oli hööksiltä ostettu ihana riimu, joka oli oikein pehmoinen, joustava ja ihana. Ja ennen kaikkea siistin näköinen. Suuri plussa myös niskaosassa olevan solen pyöreästä muodosta.
5. Meidän super ihana nahkariimu, jonka ostin kuninkuus raveista halvalla. Turvalta aukeava sekin ja olisi niin ihana kuljetuksiin ja sellaisiin, mutta alangossa tarha kaveri järsi soljen kohdalta sellaiseen kuntoon että tarhariimuna sitä uskaltaa pitää, muttei kuljetuksissa. 
6. Ostin hevoset messuilta ja maksoinkohan siitä 5 e? Ollut äärettömän hyvä ja se on hugolla tälläkin hetkellä päässä. Hieman ehkä kosva, mutta ei kerää likaa ja on ihan siedettävän näköinen.
7. Uusin ostos on blingi riimu, jonka pikkusiskoni osti Hugolle joululahjaksi ja minä ostin siihen sitten tuollaisen blingi narun. Tää on meidän ainoa vähän höpsp riimu.(Osa uusista talli kavereista hamstraa erikoisen värisiä ja kuvioisia riimuja(he tunnistavat kyllä itse itsensä)) Täytyi sitä sitten vähän hellittää ja hommata lihikselle vähän ponimaisempi riimu. On tosiaan full kokoa, mutta meillä on isoimmalla mahdollisella säädöllä...

1 kommentti: