keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Viimeiset hypyt ennen kisoja.

Otettiin tiistaina viimeiset hypyt ennen kisoja ja ihan pienillä esteillä. En tiedä miten tämän nyt ottaisi. Alkumeni tosia hyvin, kunnes kuvaaja pamahti paikalle sen jälkeen hypyt olivat kaunista räpiköintiä. Ei otettu kuin koko tunnin aikana 4 estettä alas ja ne olivat ekoja hyppyjä.

Hugo oli vähän liiankin rauhallinen. Tuli rauhassa esteelle ja itse olisin tahtonut hieman lisää vauhtia, jolloin laukka olisi ollut eteenpäin vievää. Suurimmat ongelmat olivat normaalia pidemmälle okserille. Hugo kun tuli hieman rauhassa ja en sitä oikein saanut eteen päin ja tultiin lähelle ja sitten jouduttiin riehumaan esteistä yli.

Olen kuitenkin tyytyväinen Hugoon. Se pelasti mun tyhmiä paikka virheitä valtavasti ja muistutti että jos en ratsasta niin menee kyllä hyvissä ajoin jo ohi esteestä.

Olen ihan ok mielillä menossa kisoihin. Jos muistan vaan ratsastaa huolellisesti joka esteelle niin kieltoja ei pitäisi tulla. 60 cm saattaa puomeja tulla alas, mutta katsotaan nyt.

Hugolla kokeilin muuten uudet etu- ja takasuojat, koska nyt takana on hivutus suojat jänne suojien sijasta. Hyvin toimivat ja Hugo tykkäsi suojistaan. Meillä on myös uusi huopajota säästellään kisoihin.

Tarkoitus ois tehdä torstaina mahdollisesti joku maasto lenkki ja perjantaina mennä koulurata kerran läpi ja sitten sormet ristiin ja tehdä parhaansa. Osallistuimme kuitenkin ihan vain kokemuksen takia ja oishan sellanen ruusuke aika suloinen.


Kuski ihan ulkona näistä hypyistä :"D 
Toivottavasti kisoissa menee paremmin :D

1 kommentti: