keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Alangontallin yksityishevoset

Yksityishevoset:


Kaikki Hugon tiedot löytyvät täältä .

 Nimi: Arsen
tutummin: Aksu
Rotu: Eestinhevonen
Ikä: s. 2007
Omistaja: Iida M


Nimi:Prinsessa
Tutummin: Sessa
Rotu: Shetlanninponi
Ikä: s.2004
Omistaja: Milla H


Nimi: Dakota hawk
Tutummin: Dakota
Rotu: amerik. ransk. lämminverinen
Ikä: s.2010
Omistaja: Pertti A

Hevonen joka muuttaa alankoon sunnuntaina:
Nimi: Victor Birdie
Tutummin: Veksi
Rotu: Amerikkalainen lämminverinen
Ikä: s. 2006
omistaja: Eva N

Tuntihevoset ovat pysyneet samoina: Indi,Lexus,Liito,Rosar,Rebella,Flurry


6 kommenttia:

  1. Moi! Teillä menee Hugon kanssa tosi hyvin, ootte täydellinen pari!:)
    Ajattelin kysyä vähän Alangon toiminnasta, kun ajattelin tulla koittaan vuokrausta siellä:)
    Eli, miten talli toimii? Valvotaanko ensimmäistä ratsastuskertaa, paljonko vuokraustunti maksaa, saako hypätä, yms?:) kiitos tuhannesti, jos jaksat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme hugon kanssa :)
      Tallilla voi vuokrata hevosta yhden tunnin ajan. Tallilla ei virallisesti valvota ratsastusta ensimmäisellä kerralla vaan lähinnä katsotaan aluksi että kuinka homma pelaa. Aina "valvomassa" ei ole tallin omistaja vaan hänen tyttärensäkin neuvoo. Myös me vakkari kävijät autamme mielellämme tarvittaessa. Jos on enemmänratsastanut niin voi olla että perään katsotaan ensimmäisellä kerralla 15 min. se on hyvin hevoskohtaista ja ratsastajakohtaista. yksi vuokrauskerta maksaa 15e ja 10 kerran korttina 130e. Hypätä saa, mutta asiasta on sovittava Teijan(alangon omistaja) kanssa. Esteiden lisäksi saa vääntää koulukiemuroita ja maastoilla. :)
      Teijan puh: +358 400438777

      Poista
  2. Okei, kiitos paljon!:) ensi viikolla ollsi tarkoitus tulla siellä käymään. Voisitko vielä kertoa hiukan Alangon hevosista/poneista, varsinkin Flurry ja Liito kiinnittivät huomioni? Millaisia ovat ratsastaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, ja sekin unohtui kysyä, että voiko maastoon mennä yksin vai tarviiko aina olla toinen henkilö mukana?:)

      Poista
    2. Anteeksi, kun vastaan Nooran puolesta, mutta Liito on tosi mukava niin maastossa kuin kentälläkin, mutta maastosta tykkää erityisesti. Liidolla on myös todella mukavat askellajit. Ja Flurry taas on reipas, mutta vaati joissain tilanteissa ratsastajalta vähän enemmän. Mutta se on tosi taitava ja kiltti. Flurry on tarkka ratsastajan asennosta, mutta muuten tosi kiva poni. :)

      Poista
    3. Liito on super mukava maasto hevonen ja sillä on todella ihanat askelajit ja ihanan muotoinen selkä. Se on todella maastovarma ja todella mukava :) Flurry on vähän ponimaisempi ja se on pyöreä ja energinen. Se tykkää välillä innostuksissaan pukitella, mutta ei mitään vaarallisempaa. Välillä se myös pukittaa jos jalalla jää puristamaan tai vetää suusta.Flurry on myös tallin osaavin poni menee kaikki helppo A jutut. Sillä on kolme kivaa ja tasaista askellajia ja se on ihanan herkkä avuille. Mmastoilla ei ole pakko mennä porukassa, mutta se on suositeltavaa ensimmäisillä kerroilla.

      Poista