lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hugo trailerissa

Trailerissa matkustaminen on hevoselle stressaavaa, mutta ne tottuvat siihen. Trailerissa olemista on kuitenkin hyvä opettaa nuorille hevosille, koska ne todennäköisesti sinne joskus sinne joutuvat.
Meillä kuljetuksessa on hevosella kuljetus suojat joka jalassa. Myös riimu ja naru jotka ovat ehjiä ja oikean kokoiset. Riimunaru on sellainen että sen saa tiukalle vetosolmulle.

Hugo on asiallinen kopitettava. Koppi auki kävelen edellä hugo pysähtyy lastaussillalle ja katselee ympärilleen hetken. Sitten se tyytyväisenä marssii traileriin. Ei sen kummoisempaa.

Kun traileri on laitettu kiinni ja lähdetään liikkeelle Hugo kiltisti seisoo trailerissa oli se yksin tai kaverin kanssa. Mutta jos traileri pysähtyy kesken matkan esimerkiksi liikennevaloihin Hugo kuopsuttaa trailerissa aika reippaasti.


Kun trailerista tullaan ulos, Hugo antaa ottaa takapuomin rauhassa pois ja irroittaa itsensä. Peruuttamaan lähtiessä Hugo on rauhallinen, mutta meinaa tulla oikealle liikaa ja tippua lastaussillalta. Jos käy niin että herra siitä putoaa ei säikähdä vaan katsoo kummastuneena. Hugo on trailerista tullessä nihkeä hiestä, koska trailerissa olo on niin jännää.

Kyllä olen niitä hevosia nähnyt jotka eivät koppiin mene mielellään. Tarvittiin yhdenkin hevosen kopitukseen neljä ihmistä. Kun ei meinannut hevonen mennä koppiin vaikka oli liinat ja kaikki mukana. Välillä kisoissakin ihmettelen että kuinka noita hevosia oikeen tänne roudataan, kun jatkuvasti kuuluu #%#%&##%#%(#(%#"R%####### kun ei meinaa koppiin mennä. En itse ainakaan Hugoa laittaisi enoni kyydittäväksi, jos se ei osaisi käyttäytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti