perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hugo yllätti positiivisesti esteillä

Hugo oli aluksi todella laiska. Se oli kevyt järkytys, kun ei meinannut jaksaa liikkua minnekkään. Pikku hiljaa löydettiin kaasu.

Alkuverryyttelyssä teimme ympyröitä ja siirtymisiä. Pyrin saamaan hugon pehmeäksi ja taipumaan hyvin. Teimme myös tempon vaihteluja ja peruutuksia.  Hugo oli mukavasti avuilla.

Aloitettiin hyppääminen molemmilla pitkilläsivuilla oli pystyesteet. 40 cm korkeudessa tultiin ihan iloisesti ja siististi molempiin kierroksiin. Lähestymisissä löytyi sitä odotettua imemistä esteelle. Hugo lähestyy estettä ja viimeiset muutama askel ovat reippaampia ja voimakkaampia.

Nostettiin 70 cm korkeudelle. Siinä ongelmat alkoivat. Hugo kielsi koska yhtäkkiä toisen esteen alla oleva puomi oli hirveän pelottava. ja toisen esteen puomi oli pelottavan värinen. Raipalla napauttamalla ylitti esteen. Tultiin ihan normaalisti ja hevonen tuntui siltä että yli menee, joten tarvetta ei tunutunut raipalla napauttamiselle olla. Ja kappas kettua liinat kiinni. Uusi lähestyminen ja yli. Sitten saatiin varmuus tähän oikeaan kierrokseen ja vaihdettiin toiseen. Siinä mentiin yli kaikista, mutta yhtä estettä päin se hyppäsi joka kerta. Veikkaan että ongelmana oli esteen väri se sulautui todella hyvin taustaan, joten voi olla ettei se ollut varma esteen korkeudesta.

Lopuksi hypättiin 93 cm pariin kertaan vasemmasta kierroksesta ja lopetettiin siihen. )3 tullaan jo varmasti. Puomi välillä kolisee, mutta yli menee.

Loppu verkassa mentiin eteen alas ja otettiin vähän ympyröitä. Isot kiitokset hevoselle ja talliin. Hugo oli todella tyytyväinen itseensä ja se näkyi.Lähestyminen huonosti

Kyllä Hugo vaan tykkää hypätä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti