sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hugon mielestä hurjia esteitä

Salla suostui kameramieheksemme ja hyppäsimme pientä rataa, joissa oli alla sitä sun tätä. Hugo oli verryyttelyssä laiska ja pohkeen takana ja sipsutti. Laukan jälkeen vertyi onneksi hyvin ja päästiin tosi toimiin. verryyteltiin puomeilla.

Otettiin sitten 40 cm pysty, jonka alla oli tynnyri. Siitä siirryimme hyppäämään puomi, 30 cm pysty "innaria" Siitä nostettiin molemmat sitten 30 cm ja hugo pudotteli ja otti askelia väliin. nostettiin etummainen 40 cm ja sujui paremmin. taas otettiin tällä tavalla molempiin suuntiin. Hyppäsin myös rataa, jossa oli pitkällä sivulla innari 40 cm, isoristikko kokorata leikkaalla ja toisella pitkällä sivulla tunnyri pysty. Rata meni aluksi ihan hyvin, mutta sitten hugo alkoi kiellellä ristikolle ja tynnyrille. Taisteltiin niin kauan että päästiin yli sujuvasti. lopuksi otettiin vielä 40 cm okseri 3 krt.

Hugo oli kieltojen lisäksi hieman liian innoissaan ja otettiin hyppyjä aivan liian kaukaa ja aivan liian korkealle. mutta ei aina voi mennä täydellisesti.

2 kommenttia:

  1. Hugo on ihana heppa ♥.♥ (Kannattaa pujotella ennen esteiden hyppimistä, niin sujuu paremmin) :)

    VastaaPoista