maanantai 6. toukokuuta 2013

Joo eli en eilen ehtiny postausta tehä kun oli luettava Enkun kokeeseen :SS
Mut oli meillä alangossa hauskaa! Menin oottamaan Miljaa,Sonjaa ja Kataa Kirkonparkkipaikalle. Sunnuntaisin pidentään sunnuntain jumalanpalvelus ja olin hieman aikasessa ja seisoskelin siellä ja nämä jotka sitten olivat jumalanpalveluksessa tulivat ulos ja kävelivät parkki paikalle ja katsoivat vaatetustani kummallisina. Katseisiin voi olla syynä mun ihana joskus valkonen ollut takki, sen alla musta huppari(takki auki) ratsihousut,mustat lenkkarit jossa neon vihreät narut,järkyttävä pipo ja musta reppu josta sojotti koulu- ja yleisraippa :`DD
   Oltiin päästy tallille vihdoinkin ja kaunis ratsuni Flurry oli kengitettävänä. Päätin hakea Katalle sessan tarhasta ja milja otti Lexuksen. Kävisitten niin että tää "ihanan" keväinen mutavelli päätti ryövätä mun lenkkarin joka jäi mutaan kiinni pieni settis juoksee mutavellin yli(ei halunnut kastella jalkojaan) ja poni vähän juoksi ja menetin tasapainoni ja jouduin ottamaan oikealla jalalla vastaan jossa ei ollut kenkää jonka ILKEÄ tarha yritti syödä :`DD eli tuloksena märkä ratsi sukka ja kuraa täynnä oleva kenkä (y)
Flurry oli ottanut muta säästä kaiken ilon irti pyörimällä ihan kunnolla :DDD
Näytti livenä vielä pahemmalta :DD


Sitten sain kurapesän harjattua tuosta kuivuneesta kurasta pääsimmekin sitten selkään tunnin harjauksen jälkeen :))


Tehtiin alkukäynnit maastossa. Kata ei tullutkaan ratsastamaan, mutta Minä,Milja ja Sonja lähdettiin köpyttelemään :DD


Sitten mentiin kentällä ja se oli aika mudassa mutta oli puolet kentästä ihan hyvässä kunnossa :))
Välillä mentiin flurryn kanssa ihan hyvin ja välillä oli pientä säätöö.

Kivaa oli. Flurryllä oli selkä kipee niin laukassa pukitti kaikkina muina kertoina paitsi kahtena tai kolmena.
Satulan paikkaa korjasin ja katoin ettei ollu mikään vinossa eikä puristanu, mutta silti vaan pukitteli. Milja kun meni Rebellalla niin sain mennä Rebsulla sen aikaa kun se talutti yhtä pikku tyttöä. Hyppäsin rebsulla ja näin meni ihan kivasti.
Miljan talutettua tyttöä tuli hän rebsun selkään meni puomeja jä näin edes päin. hyppäs pikku pystyä 20-30 cm sit laitettiin hyvin vuoks ristikko jonka keski kohta oli 30 cm. Poni hyppäs ilosesti ja reippaasti mutta veti heti laskeuduttuaan maahan pään alas sellaisella voimalla että Milja lens kaulalle siin 20 cm korvista suurin piirtein. Ei kä päässy sieltä ylös niin tuli jaloilleen kaulan yli.meni taas jonkin aikaa puomeja ja hyppäs ristikon. se meni ihan hyvin ja sitten kun hyppättiin toisen kerran oli tilanne ihan eri :DD
Poni tuli normaalissa laukassa ja ponnisti hieman lujaa että jäi kauheet kuopat ja Milja ei kauheoan paljon hypäneenä menetti hieman tasapainonsa mutta ei olisi ippunut ellei rebella olisi vetänyt päätään alas. Siinä sitten miljan lensi korvien yli naamalleen. 
Loppu tulos seuraavan lainen naama raapaleilla, huuli auki, kypärä rikki, ja naama mudassa ja naama näytti tältä:
(näyttää nyt paljon pahemmalle)
Kamera sano ittensä irti niin en saanu sitä talli päivä videoo mut saatatte nähä flurryn pukin jos mun kamu saa lähetettyy sen mun sähkäriin :))



2 kommenttia:

  1. Kyntäjä syntyydestään;D♥ Toi mun ilme on aika ihana:D Ja koska uusiks?;D Ton kyntämisen vois vaan jättää vähemmälle::D..

    VastaaPoista
  2. Milja mä oonkin kyntäjien jumala jo syntyydestään. Pari kertaa tultu naamalleen :`DD

    VastaaPoista