torstai 8. syyskuuta 2016

Viuhkaa ja pystyä

Hypättiin tallikaverin kanssa taas eilen ja pohdittiin pitään kuinka huonosti homma voi päättyä, kun toinen ratsukko hyppää viuhkaa ensimmäistä kertaa ja toinen kolmatta kertaa ja edellisestäkin vuosi aikaa.

Rakennettiin pysty ja viuhka, joista viuhka oli se ns. hurjempi. Verryyttely meni ihan ok. Hugo oli hieman tahmean tuntuinen, mutta ihan ok. Perus alkuverkat ja tälläiset ja hyppyjä pienelle pystylle. Siirtyessämme hyppäämään viuhkaa Hugo kielsi ensimmäisellä kerralla ja toisella yrityksellä kompastui ennen estettä eikä siitä syystä hypännyt kaikkien onneksi. Seuraavaksi sitten alkoi rullata ja tuli oikein kivoj hyppyjä. oikeassa kierroksessa aluksi sählättiin ja säädettiin ja sitten alkoi luistaa. Psty oli oikeaan kierrokseen korkeimillaan n 80-90(?) ja vasempaan metrin. Metrissä kuskia hirvitti enemmän kuin hevosta. kuten viedolta näkyy(ja kyllä unohdin parhaan pätkän kokonaan pois..) annan Hugon pudotaa esteen jälkeen raville, tiedän ettei se ole kovin fiksua, mutta kuski kehuu kamalasti hevosta ja miettii samalla että menikö se oikeasti yli siitä pirun esteestä..

Ohjat on taas kun pyykkinarut konsanaan.. Ehkä ensi kerralla laitan pyykit niihin kuivumaan :)2 kommenttia:

 1. HYVÄ, HIENOA !!!
  Videolla kuuluu nuo kaksi sanaa, kavereiden suusta. Nuo kaksi sanaa minullekin ekana tuli mieleen katsovana "satasen" ylityksen. Ehkä tällaiselle hevosmaailmaa ulkopuolisena katsovalle tuli myös hihkaisu: "huh, huh, onpa hurjaa!"

  Pitkäaikaisena blogisi seuraajana olen tajunnut: Huugo ja Noora menevät eteenpäin ja se tarkoittaa vaativampien suorituksien yrittämistä ja ajan kanssa onnistumisia niissä.

  Noora, kirjoitit kehuvasi kovasti Huugoa onnistuneen suorituksen jälkeen.
  Minä kehun molempia:" Jatkakaa hyvää yhteistyötänne ja NAUTTIKAA SIITÄ !!!!"

  ONNISTUMISIA TALLILLA JA KAIKILLA ELÄMÄN OSA-ALUEILLA !!!!
  tv Katariina Heinolasta

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista