maanantai 19. syyskuuta 2016

Pikkuhiljaa alkaa sujumaan

Eilen kävin illasta ratsastamassa hra H:n ja se oli varsin vireä viileällä ilmalla. Eteenpäin pyrkimystä siis oli ihan kiitettävästi. Käynnissä muisteltiin pohkeenväistöä ja harjoiteltiin samaa myös ravissa. Etuosa edelleen vie aika pitkälti liikettä ja taka osa väsitää vähän laiskasti, mutta ehkä tästä opitaan.

Haasteita oli myös hyvässä taivuksessa, jossa hevonen ei taivu liikaa sisään pääty-ympyrällä. Samoin tasaisen ravin ylläpitäminen oli haasteellista. Loppua kohden onneksi parani.

Laukassa tehtävänä oli laukan nosto-muutama askel laukkaa-raviin ja ravia niin kauan että hevonen rentoutuu ja rauhottuu. Tätä tehtiin suhteellisen kauan, jotta hevonen rauhoittuu ja kuuntelee apuja eika ala kaahottamaan ja painamaan kädelle. Oikeaan kierrokseen saimme hyviä pätkiä laukkaa, mutta huonoja kuvia. Vasempaan tuli muutama ihan ok otos onneksi. Huomaa hyvin, että hugo alkaa hakemaan pyöreyttä myös laukassa, joka on äärettömän hyvä asia ja sitä onkin odoteltu.

Haaveissa olisi lähteä Hugon kanssa koulukisoihin harjoitus kisoihin taikka seurakisoihin luokkina todennäköisesti raviohjelma ja/tai helppo c.
2 kommenttia:

 1. Oi kun hyvällä mallilla! Jatkakaa samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 2. HYVÄ NOORA JA HUUOGO !
  Kyllä tuolla asenteella ja taidoilla kisoihin kantsii mennä.
  Siitä vaan.
  Mie annan ilmaonnenpotkut molemmille !
  Oli ilo lukea tekstisi ja kuvat olivat hyviä.
  Tv Heinola Katariina

  VastaaPoista