keskiviikko 3. elokuuta 2016

*tuhahtaa*

Koko ratsastuksesta voin sanoa vain "uljas" ratsuni jätti laukan laitumelle. Niin ja kaupan päällisiksi puomit on niin %"/#%&##&"!%" vaikeita! Kuski päätti könöttää sitten oikein urakalla. Annetaan kamalien kuvien kertoa enemmän...5 kommenttia:

 1. Jos laukka ''jäi lautimelle'' olisi sitä pitänyt työstää aina siihen asti kun se rullaisi. Ei sitä hevosta niin lähdetä kouluttamaan jos ei mikään toimi ja kaikki tyssää sitten siihen. Töitä tehdään niin pitkään että homma toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmentävä kommentti. Sitähän tässä nyt tehdään että se laukka lähtee taas rullaamaan. Se rullasi ja ei rullaa enää viiden viikon maastoilu ja lomailu niin normaalin työhön palaaminen vaatii aikaa.

   Poista
 2. Hieno päärynämies <3
  Tästä on hyvä jatkaa, eikä meno oo todellakaan omaan silmään pahannäköistä. Pikkumiehellä korvat tötteröllä ja jalka muuten nousee korkeelle :D
  Hugo ei ole kumminkaan ennen sulle tuloa tehny mitään puomitehtäviä niin ei ihme että ovat vähän vaikeita..

  Tohon anoon vielä ettei ole mitään järkeä hinkuttaa, tärkeintä on pitää oppivalla hepalla positiivinen asenne työskentelyyn ja lopettaa johonkin muuhun hyvään pätkään, varsinkin nyt kun lomalta vasta palaillaan niin pitää vähän muistella mitenkä sitä mentiinkään. Toki saa pyytää ja vaatia, mutta eiköhän ratsastaja itse tiedä millon kannattaa jättää tämä harjoitus kesken ja jatkaa sitten parempana päivänä.

  Jännittyneenä hevonen ei opi ja heppa jännittyy jos sen pakottaa tekemään. Mikään ei ole tyssännyt mihinkään, huomenna on uusi päivä. Oon varmaan ihan hukassa, mut saapahan sitä mielipiteensä kertoo, enkä oo ees varma ymmärsinkö tota kommenttia oikein. :)

  ps. sulin noille bootseille :3

  VastaaPoista
 3. TÄNÄÄN TAI HUOMENNA KAIKKI ONNISTUU !!!!!
  OOTTE TE SEMMONEN DUETTO, ETTÄ YHTEINEN SÄVEL LÖYTYY TAKUULLA !!!!
  Se yhteinen sävelenne on jo olemassa. Jonain hetkenä se voi olla hiukkasen kadoksissa, mutta tallella se on varmasti.
  ONNISTUMISEN ETÄPOTKUJA !!!!!
  Katariinalta

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista