perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tampereen hevosmessujen osto huumaaKuvat on ottanut Henna Vento

Olin Hevos messuilla hyvässä seurassa Hennan kanssa. Henna pitää blogia Mustavalkoinen varjo. Käykää tutustumassa. Hevos messuilla sitä rahaa tulee aina palamaan, mutta tänä vuodda onnistuin menemään käsijarru päällä koko ajan. Ostin lähinnä tarpeellisia tavaroita.

Messut olivat oikein hienot ja kojuja oli paljon. Messujen ohjelma oli todella kiintoisaa ja esitykset olivat hyvin suunniteltuja. Hevos aiheisilla messuilla näkyi toki myös tuttuja. Oli ratsastuksen opettajia, vanhoja hevos kavereita ja Nesso- vuonis karsinassa seisomassa. Nesso on entinen vuokraponini, joten tuli vaihdettua omistajan kanssa muutama sananen.

Sitten niihin ostoksiin.

Tärkein ostettiin ensin eli sadeloimi. Vanha revittiin tarhassa niin pahoin ettei sitä olisi saanut parsittua kasaan. Ostin saman laisen loimen, kun hyväksi sen totesin. Loimi maksoi 49e

Riimu tarttui samalla kerralla mukaan ja se on sellainen perus kurakelin riimu. ELi jos likastuu niin ei haittaa. hintaa riimulle tuli 5 e

Ostin myös hevosnameja ison pöntön joka maksoi 14e ja siinä sai valita hevoselle namit kuin karkki tiskiltä.

Mukaan tarttui compositi reflex muovijalustimet hintaan 29.90 ja hyvän tuntuiset ovat olleet.

Mukaan tuli myös sininen kouluraippa, joka ei ole niin pitkä kuin edelliset, mutta  sillä saa käytettyä raipan pohkeen takana ohjat molemmissa käsissä. Ollut oikein hyvä raippa näin muutaman käyttö kerran jälkeen.

Täytyi niitä uusia vermeitä samana päivänä testailla.

2 kommenttia:

  1. Vooih, ootte niin suloisia ja sinisiä :3 Miltä jalustimet tuntu?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Te olete ihana ja punaisia. :) Ja ol tosi kivan tuntuiset. Jalkaan tuntui toi leveys vaan kummaliselta. :D

      Poista