lauantai 25. huhtikuuta 2015

lämpö,hyvä seura ja hieno hevonen


Lauantain vietinkin sitten tallilla puuhastellessa. Ystäväni salla pääsi ensin kameran eteen, kun hyppäsi Flurrylla hieman rataa. radalla oli 3 estettä. Molemmilla pitkillä sivuilla sekä kokorata leikkaalla. Salla hyppäsi korkeimillaan niin että kaksi estettä olivat korkeudeltaan 40 cm ja korkein oli 70 cm.

Salla ratsasti hyvin ja Flurry oli liekeissä. Olen oikein tyytyväinen muutamaan kuvaan.


Salla sitten kuvaili, kun Minä hyppäsin Hugolla, Eva Veksillä ja Laura Rebellalla. Radan pidimme samana.

Hugo oli aluksi kompuroiva mato. Se ei nostellut jalkojaan ollenkaan ravissa ja suunilleen nuokkui. No lämmittelin ja herättelin pikku ruunaa.  Hugo heräsi vasta ensimmäisessä laukan nostossa. Sen jälkeen ravissakin nousivat jalat ja oltiin säpäkkiä.

 Verkkasimme yhdelle pitkän sivun pystylle numero 1. Otimme sen parikertaa puomina, pari kertaa 40 cm molempiin suuntiin.

Sen jälkeen Otettiin rataa. 40 cm korkuisena. järjestyssä 2 ja 1. Kun se meni muutaman kerran hyvin otettiin kokonainen rata. 1,2,3. Kun se meni mallikkaasti nostettiin kaikki esteet 60 cm. Hugon kanssa kielsimme aluksi 70 cm okserille kerran. Toisella kerralla mentiinkin jo yli. Ja jatkettiin kokorataleikkaalla olevalle pystylle. Pysty hypättiin alamäkeen, joten se oli hieman haasteellinen. Ei tapahtunut hypyissä muuta kummallista kuin etten joka esteellä ollut alastulossa ihan mukana varsinkaan okserilla, kun se oli suhteellisen pitkä.Olin oikein tyytyväinen hyppyihin ja Hugon näin muutenkin, kun oli oikein yrittelijäs.

40 cm 
40 cm

70 cm
Lopuksi ennen loppu verkkoja vaihdettiin evan kanssa hevosia. Eva otti 2 hyppyä Hugolla ja minä taistelin Veksin kanssa sileällä. Veksi on niin erilainen kun Hugo. Hugo on suustaan todella kevyt, mutta veksi taas ei. 10 min oltiin sitten Veksin kanssa sotajalalla. Veksi ei halunnut mennä siihen suuntaan kuin minä eikä siirtyä nopeasti käynnistä raviin, huoh.

Hugo hieman kummasteli uutta kuskia.

Helppo se on hymyillä, kun ei osaa.
Lopulta pääsin oman kultani selkään. Ja loppu ravit otettiin eteen alas tehden muutamat ympyrät. Rennolla fiiliksellä mentiin. Ja hugo oli loppuun asti hieno.

6 kommenttia:

 1. Tosi hienon näköstä menoo kaikilta ja ai että toi Hugo <3 vitsi mitä estetykkejä oikein kuoritte noista kaikista pihalle! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! :) Lihis nyt on tollainen karvamato, mutta osaa se jo nykyään katsoa mistä olisi järkevintä ponnistaa. :)

   Poista
  2. Oot kyllä saanu Hugoo himohyvin vietyä eteepäi, esteillä ja sileellä! Herralle ei olisi tullu kuuloonkaa vielä vuosi sitte hypätä 70cm okseria puhtaasti ja venytellä eteenalas, mutta oot saanu sen aikaseks :)

   Poista
  3. Kiitos Henna. :) Ja toivottavasti tää ei oo vaan hetken huumaaaan jatkuu pitkään ja kehittyy. :)

   Poista
 2. Toi mun ilme tossa hypyssä on aikas kaunis :'DD Mut juu hyvin te menitte QwQ!

  VastaaPoista