sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kun ei hevosesta voi sanoa kun WAU!

Huigin hyppyjä sunnunaina ja voin sanoa ainoastaan vau! Hugo oli alusta asti mukana ja keskittyneenä. Paikat olivat hyviä ja mollempiin kierroksiin meno oli varsin vakuuttavaa.

Aloitimme 20 cm korkealla pystyllä ja katsottiin mitäs tulee. Hyvää tuli ja nosteltiin. Laukka pyöri ja Hugo oli innoissaan ja muutaman kerran täytyi ihan tosissaan ottaa volttia, kun alkoi olemaan vahva hevonen.

Lopuksi este oli 70 cm korkeudessa ja otimme sille vain yhen kiellon. Minun vikani 100% jätin pohkeet vähän vapaaksi, vaikka este oli korkeampi, kuin edellinen. Korjaus oli yksin kertainen ratsasta ja jalka kiinni.

Kun tunne oli hyvä selkään ajattelin ottaa muutaman ristikon. Hugo hyppää oksereita ja pystyjä rohkeasti, mutta ristikot ovat sille se pahin. Tänään olin häkltynyt, kuinka se rohkeasti tuli ristikoille ja hyppäsi jokaisen. Kentällä meillä oli vain yksi este, koska se oli ainoa kuiva kohta.

Äitini, joka on blogissakin muutamaan otteeseen seikkaillut pääsi myös muistelemaan este ratsastuksen jaloa taitoa. Äidillä on 25 vuotta aikaa edellisistä hypyistä ja ei ole äitini kovin aktiivisesti ratsastanut Hugollakaan.

Ensin äiti otti hieman ravia ja laukkaa ja muisteli mites Hugo toimiikaan. Este korkeus oli 20 cm ja hyvin meni yli. toisella kerralla hugo pudotti. Nostimme 40 cm ja alkoi herra nostaa jalkojaan. Hypyt olivat aika ilmavia, mutta Hyvin äiti pysyi kyydissä.

Hugo oli oikein hieno ja yhteistyö haluinen. Eli kaikin puolin mahtava. Palkinnoksi sai herra päärynää,porkkanaa ja prixiä.


ensimmäinen hyppy 
kolmas hyppy. Hieman voimalla.

oltiin loppuverryyttelyssniin hienona2 kommenttia:

  1. Hugon oma hieno tiimi, parasta mitä herra voi saada <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan ättää ton sileellä ratsastamien kokoaan äidille :D

      Poista