perjantai 11. huhtikuuta 2014

taistelua ja onnistumista.

      Menin torstaina yllätys yllätys Hugolla. Hugolla oli jalassa uudet suojat ja totuttelen Hugoa pikku hiljaa korvahuppuun. 
      Hugo luuli että, kun naapuri noin 100 metrin päässä käynnisti moottorisahansa tulisi sieltä hevosia syövä moottorisahamurhaaja. Herra steppaili päädyssä mutta kun teimme pääty-ympyrää kyseisessä päässä ja juttelin herralle ja kehuin, kun rentoutui oli herra taas normaalilla tasolla ja unohti moottorisahan äänen. 
      Siiryimme sitten raviin tekemään keski ympyrää ensin vasempaan kierrokseen. Hugo oli ehdottomasti sitä mieltä ettei aijo leikkiä kouluhevosta ja ilmoitti hyvin vahvasti haluavansa laukata ilman ratsastajaa ympäri Kangasalaa. Mitä herra sitten teki? Herra on keksinyt uuden leikin ympyrällä. Kiskon päätäni alas painan lapaedellä pois ympyrältä ja sählään takasten kanssa. Pikkuinen Hugo tosiaan luuli, että tipun jostain niin helposta. Kyllä se oli aika kaunista taistelua. lopulta Hugo meni paremmin ravissa, kuin koskaan aikaisemmin. Olen todella ylpeä pikku herrasta, koska se meni niin mahtavasti. Istunta oli aika järkytys, mutta ei voi mitään. 
      Otimme myös laukkaa molempiin kierroksiin ja ihan kivasti meni. hyppäsimme myös muutaman kerran. tehtävä oli yksinkertainen ja todella pieni, olihan hevosella taukoa takana hampaiden takia. Tehtävä oli vasempaan kierrokseen pikkuinen ristikko, jonka jälkeen kokorataleikkaalla puomi, jonka toinen pää oli ylhäällä ja tämän jälkeen käännös oikealle. Se meni ihan hyvin ja herra innostui muutamaan otteeseen ja oli ihmeissään, kun piti tulla kokorata leikkaalla puomi. 
      Kun olimme tallilla purin Hugon ja porkkanat palkkioksi ja herra tarhaan uusi riimu päässä.
Hugo vanheni heti 8 vuotta, kun sai hupun päähän

Kyllä se aina silti ilmeilee :D

Se näyttää jotenkin, noh tuhdilta :D

Älkää kysykö tuosta löysästä ohjasta meni yhtäkkiä noin pakettiin sen normaalista ravi asennosta ja en halunnut rikkoa tuota joten ne liikuttanut käsiä ollenkaan tuosta. :)

oikeaan kierrokseen ei mennyt niin hyvin kuin ajoittain vasempaan kierrokseen, koska olen kehno ratsastamaan oikealle ja sitä reenataan jatkuvasti :)

2 kommenttia:

  1. Treeni on tuottanut tulosta! menee ajoittain tosi kivasti! Stemppiä teille jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja oln kanssani samaa mieltä nyt vaan herralle lihaksia niin jaksaa mennä kauemmin tuolleen mukavasti. Kiitoksia :)

      Poista