perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hugon irtojuoksutusta/hypytystä

     Juoksutettiin Hennan kanssa Hugo ja Sunny samaan aikaan. Ja tiedämme että Hugolla ja Sunnyllä on paljon kokoeroa, mutta hugo varaa kyllä ystäviään ja Sunny on reipas menijä.
     Otimme irtona kaikki askel lajit molempiin suuntiin, jonka jälkeen laitoimme kaksi pientä estettä. Ulompi este oli sunnylle ja aidan vieressä oleva este Hugolle. Hugoa ei juurikaan ole irtohypytetty, joten otimme hyödyn irti kentän aidasta. En hypyttänyt hugoa kun ihan pientä kavaletin kokoista pystyä.
      Hugo meni sen korvat hörössä innoissaan yli ja pörhisteli hienon hypyn jälkeen. Hugo hyppää paremmin ratsastajan kanssa, kuin ilman, mutta se korjaantunee, kun hevonen saa kunnolla lihaksia ja tottuu ilman ratsastajaa hyppäämiseen.
      Pikku Sunny hyppäsi noin 80 cm. Olen ylpeä Hennan pikku hyppy rotasta. Oli oikein suloisen näköistä, kun pieni risteytysponi ottaa 3 pitkää raviaskelta saadakseen kunnollisen vauhdin, jonka jälkeen se nosti laukan ja kiihdytti oikein reippaasti ja hyppäsi hienosti esteen yli ja esteen jälkeen siirtyi käyntiin tyytyväisenä.
       Koko kerta sujui molempien mielestä aivan mahtavasti ja minun ja Hennan sydämmet sulivat kun otin Hugon kiinni jokaisen hypyn jälkeenn , kun sunny oli myös hypännyt, niin Sunny vain käveli Hugon perässä. Voi sitä suloisuutta! <3
Tälläinen painajainen odotti tarhassa.

Urhea Sunny yritti pysyä perässä.

Huono laatu, mutta kevättärinnassa <3

Hugo sais liikkua ratsastaessakin tällä tavalla.

Pus :* <3
Olen pahoillani jopidenkien kuvien laadusta.

2 kommenttia: