lauantai 15. helmikuuta 2014

Kun maasto ei mennyt ihan putkeen.

    Menin Ainon kanssa tallille. Olimme suunnitelleet menevämme maastoon Hugolla ja Lexuksella. Laitoimme hevosia valmiiksi ja laitoin Hugolle ostamani meksikolaiset tämän päähän. Ne sopivat oikein hyvin vaikkakin ovat joistakin kohdista suurimmillaan. Hugolla oli ollut takki päällä, joten se ei ollut saanut kamalasti sotkettua itseään.
    Puhtaiden ratsujemme kanssa lähdimme sitten maastoon. Tallin tie oli jäässä, mutta muuten ei niinkään. Pääsimme jo aika lähelle tuota jäätöntä paikkaa kunnes Hugo ja Lexus huomasivat pellolla kaksi suomenhevosta. Suomenhevoset vetivät rekiä ja niillä oli kilisevät kulkuset. Hugo seisoi jäisellä tiellä, kuin olisi niellyt seipään ja tuo suloinen pikku poni oli niin peloissaan takanamma, että vain peruutteli ja pomppi. Olimme jo päästä eteen päin, kunnes joku lapsi kiljaisi. Hevoset säikähtivät oikein urakalla. Hugo ei tiennyt miten reagoisi, mutta Lexuksen esimerkkiä noudattaen alkoi stepata. Tulimme Ainon kanssa siihen tulokseen, että olisi paras mennä kentällä, koska tie oli niin jäässä, mutta kenttä ei. Lähdimme köpöttelemään kentälle. Hugo oli niin järkyttynyt että säikkyi aivan kaikkea. Päätin tulla alas, koska se alkoi olla jo liiankin vauhdikkaasti menossa kotiin.
     Pääsimme turvallisesti kentälle. Rupesimme sitten Hugon kanssa leikkimää oikein kunnolla kouluratsukkoa. Hugo kulki nätisti käynnissä itsensä kantaen. Ravissa alkoi hieman kierroksia kertyä, mutta se meni ihan hyvin. En tehnyt mitään ihmeellistä ympyröitä pysähdyksiä.
    Laukka nousi mahtavasti ja laukka oli kauniin pyöreää ja rullaavaa. Hugo ei kaahottanut vaan odotti kuuliaisesti lupaa laukata. Ja nosti laukan kuin ajatus.
     Valitettavasti ei ole kuvia ratsastuksesta, mutta pää kuvia on.

Uudet suitset <3

"Näillä uusilla suitsillahan on hyvä poseerata"



Hugo on se kivaa kun turpasi on silmässäni :"D
Ja te varmaankin muistatte Bettyn jonka luona olin joululomalla? Nyt Betty tulee vuorostaan meille hiihto lomalla ja käydään ratsastamassa Alangossa ja veikkaan että Bettystä tulee hienoja kuvia :"D

2 kommenttia: