perjantai 21. helmikuuta 2014

Innostuneet esteratsut

    Menimme ainon kanssa sunnuntaina tallille noin klo 14, koska minulla oli rippikoulun messu. Tulimme tallille ja lexus oli juuri tullut tunnilta. Päätimme että Aino ratsastaa ensin ja minä kuvaan.
    Aino käppäili aluku käynneissä ihan rauhassa, kun minä kasasin esteitä ja suunnitelin teitä ainon pään menoksi.
    Aino Lähti tekemään alku raveja ja teki paljon temponlisäyksiä ja voltteja. Lexus oli harvinaisen reipas mikä oli ihan kiva.
     Aino nosti pari kertaa oikein mallikkaan laukan ja hyppäsiväthän ne oikein mallikkaasta laukastakin.
Aino ja Lexus hyppäsivät ristikkoa ja pientä pystyä. Lexus oli oikein mallikas esteponi vaikka joissain kuvissa näyttääkin hieman laiskalle hyppääjälle.
    Loppuverryyttelyn Aino meni lexuksella kaulanarulla. Kaulanaruilu meni yllättävän hyvin, koska lexus kuunteli sitä paremmin kuin odotinkaan.






Miks musta Aino tuntuu et toi vasemman jalan jalkkari on pidempi ? xD

Ainon purettua lexus oli minun vuoroni pomppia. Ainon purkiessa Lexusta laitoin Hugon valmiiksi. Hugo käyttäytyi oikein asiallisesti.
  Käppäilimme kentälle ja aloitimme kävellä ihan pitkin ohjin kenttää ympäri. Käynnissä tehtiin ympyröitä jaa pysähdyksiä. Tein pitkät alkukäynnit, jotta Hugo rentoutuisi ja kuuntelisi oikein hyvin.
  Ravissa teimme myös voltteja pääty ympyröitä ja kiemura uraa. Tein oikein perusteellisen alkuverryyttelyn, koska tahdoin saada hyvän tuntuman Hugon sen päiväiseen olotilaan. Alku verryyttelyssä selvisikin että herralla on energiaa, kuin pienessä kylässä ja ravi oli reipasta ja näin. Hugo oli rento, muttei kulkenut ravissa muodossa mutta oli oikein letkeä ja eteen päin pyrkivä.
   Otin parit laukat molempiin suuntiin ja aloitin hyppäämisen. Hypyt tulivat kaukaa ja korkealta vaikka aika lähelle ratsastin, mutta hugo ei ole valtavasti hypännyt, joten hyppäsimme pieniä ja otimme hieman tuntumaa tuohon esteisiin. Hugon kokemattomuuden ja innokkuuden takia tyydyin vain tuomaan oikeassa vauhdissa esteelle ja myötäämään tarpeeksi. Saimme monta todella hyvää hyppyä korkealta ja hieman kaukaa, mutta onnistuneita. Saimme hugon kanssa Yhden aivan super kaukaa hypätyn esteen ja yhden extreme esteen. Extreme-esteellä olimme muutaman askeleen päässä ja puomi päättää tippua omia aikojaan, mutta onneksi luotto ratsu Hugo hyppäsi eikä kieltänyt.
   Ja teimme loppuveryyttelyt ja olin kaikin puolin super tyytyväinen tuohon tuntiin, koska Hugo kuunteli oikein hyvin ohjeita vaikkakin se innostui valtavasti, kun pääsi hyppäämään.
Kuvien laatu on huono hugon ja minun kuvissani, koska oli jo häämärää




<3

Poika oli niin innoissaan <3




3 kommenttia:

  1. Voisikko joskus laittaa videoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja mulla on video materiaalila, mutta kamerassa on jokin ongelma että siihen tulee sellainen ärsyttävä hiuksen näkönen juttu, mut ei se oo hius :(

      Poista
  2. http://pysteliina.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    Haastoin sut :)

    VastaaPoista