perjantai 7. helmikuuta 2014

Hyppelyä

Olin sunnuntaina hyppäämässä Hugolla. Hugo oli oikein mainion tuntuinen jo laitettaessa, kun ei temppuillut laisinkaan.
      Alkukäynit meni oikein kivasti ja Hugo työskenteli oikein mukavasti. Teimme erilaisia ympyröitä ja pysähdyksiä.
     Ravissa olikin sitten hieman omalaatuista menoa niinkuin aina. Hugo ravasi aluksi oikein nätisti puolikierrosta ja sitten herra päättikin että pysähdyn kuin seinään, vedän pääni alas ja nostan takaosaa.  Noh Hugon "pukki" oli säälittävä. En kunnolla edes tuntenut sitä. Sitten taas jatkettiin matkaa ja Hugo yritti taas samassa kohdassa samaa temppua. Nyt ei onnistunut pysähdys eikä pään veto eikä pukitus. Kun sain Hugon taas käyttäytymään asiallisesti ravasi se reippaasti. Ei ollut muodossa, vaan pää koholla , mutta annetaan anteeksi tuon lihaksiston takia.
    Tulimme muutaman kerran puomit ja nätisiti sujui. Aina eivät askeleet oikein osuneet kohdilleen, mutta ihan mallikkaasti sujui.
     Nostimme puomin toisen pään ylös ja tulimme sitä. Hugo oli sitä mieltä, että este on aivan liian pieni ja ettei hän voi nostella jalkojaan moisen yli. Muutaman pudotuksen jälkeen Hugo hyppäsikin aivan mallikkaasti. nostimme myös toisen pään ja kaikki oli oikein hyvässä mallissa.
     Lopuksi tulimme esteen vielä laukassa ja Hugo päätti hieman innostua ja hyppäsi aika kaukaa, mutta pehmeästi ja esteen jälkeen se vetäisi päänsä alas mielessä jos se ratsastaja sieltä putoaisi niin pääsisi rallittelemaan ympäri kenttää. Ei päässyt, joten muuttui taas innnokkaaksi, mutta järkeväksi herraksi ja otimme vielä muutaman onnistuneen hypyn.





4 kommenttia:

  1. Koskas arvonnan tulokset?.. Viikon jo myöhäs..

    VastaaPoista
  2. Arvonnan suorituksessa kestää, koska osallistujia on paljon ja tämä miten arvonnan suoritan on vanhan aikainen menetelmä ja koneeni on rikki, joten tässä kestää. Ja osallistumis aika päättyi tuolloin 1.2
    /noora n

    VastaaPoista
  3. Jes, olet oppinut laittamaan kappalejaon tuo helpottaa lukemista huomattavasti ! ;)

    VastaaPoista