lauantai 19. toukokuuta 2018

Muutama tikku taas


         
Tänään tehtiin taas puomeja. Nyt jo hurjat kolme puomia peräkkäin. Ja meillä oli edeleen samat ongelmat. Liikaa intoa ja huono ratsastaja. Hevonen oli taas hieman hankala saada taipumaan ja asettumaan. Sisäpohkeella painaminen ja sisäohjalla johtaminen niin ruuna nosti laukkaa. Huoh.

Myönnän turhauutvani todella helposti tähän touhuun. Olis se kiva kun joskus menisi hyvin. Oma ratsastus tuntuu siistille ja tasapainoiselle ja kun näät videoita niin kevyessä ravissa näyttää ettei takamus edes nouse satulasta. Samoin se, kun Nakki juoksee kun ravurin raato ja en saa sitä oikein mitenkään päin asiallisesti.

Kerran sattui kompastus, mutta muuten selvittiin nätisti. puomit vähän kolisi, muttei mitään vakavaa. On turhauttavaa, kun tietää kuinka  kiva ja hyvä hevonen sulla on, muttet saa sitä siitä enää irti saati kun joku on katsomassa. Ehkä sitten joskus saan tuon innon rauhoiteltua ja aletaan näyttää ratsukolta.

Loppu käynnit tehtiin maastossa ja nakki pääsi suihkuun. Sitten ostin uuden myrkyn tänään kadonneen tilalle ja nyt on vehkeetki paarma suojattu.
3 kommenttia:

 1. paljon teillä ravipuomien väli? :)

  VastaaPoista
 2. mitähän ne olis. max kolme ihmisen askelta ehkä

  VastaaPoista
 3. Kepeä kiva kesäpostaus ja upeita kuvia. Metsäpolulla otettu kuva oli paras.
  KIITOS.
  Jään odottelemaan lisää.

  VastaaPoista