keskiviikko 30. elokuuta 2017

Pitkästä aikaa kentällä
Pitkästä aikaa ratsailla. Miksi en ole hirveämmin kunnolla ratsastanut johtuu pitkälti siitä, että omien kuvien katsominen sattuu. Lihavassa kunnossa olen ja tiedostan sen, mutta sillekkin on syynsä. Aina jaksan miettiä tapanko hevosen painollani. Nyt uskaltauduin pitkästä aikaa kameran eteen. Hevonen on silakoitunut, koska sillä on ajettu paljon.


Harjoitelimme perusjuttuja ja vastalaukkaa. Vastalaukka oli haastavaa, koska Nakki halusi vaihtaa jatkuvasti. Kyllä se siitä ajankanssa paranee toivottavasti.


2 kommenttia:

 1. Vitsi kui hyvin Huigi liikkuu, varmaan ajo saa erilaisia lihaksia rakentumaan ja mukavaa vaihtelua päällekkin. <3
  Mutta sulla ei oo mitään murehdittavaa, Hugo kyllä jaksaa. Parempi vähän raskaampi ratsastaja joka on ratsastanut pidemmän aikaa kuin aloittelija kukkakeppi joka ei hallitse kehoaan ollenkaan. Ja asiaanhan vaikuttaa pituus myös, etkä ole ollenkaan liian iso. Ehkä jos olisit tuosta 50cm pidempi niin sitten näyttäisi hupsulta. Mutta tällä hetkellä et oo ollenkaan liian iso tai painava, hyvin Huigi siut jaksaa. Muista että voit ain tulla juttelee, vaikka se kynnys on varmaan iso.. mutta oon aina täällä puhelimen päässä :)

  VastaaPoista
 2. UPEA PARI, Huugo ja sinä Noora.
  Sinä Noora olet juuri se oikea henkilö, kuka kuluu Huugon selkään ja olet oikean kokoinen.
  Jokainen kuva todisti, että teidän yhteispeli toimii. Sulavalta näytti.
  Toivottelen kivoja ratsastusreissuja syksyynne.

  VastaaPoista