tiistai 6. joulukuuta 2016

Luukku 6

Tosiaan Hugolla ilman satulaa ratsastus on yksi kamalammista keksinnöistä koskaan. on säkää ja selkärankaa ja jäätävät askellajit. Tai no laukka olisi kiva, mutta se ravi sen jälkeen olisi vähintään häntäluun murskaavaa.. Hugo on myös malliltaan sellainen että jos ei istu täysin keskellä niin tulos on että käydään lähellä putoamista. Tämä tosin on osa hupia.

Toinen syy harvoin ilman satulaa menemiselle on se että hevosella on vähän liiankin hauskaa välillä. Osa varmaan pystyy samaistumaan siihen tunteeseen, kun hevonen hömpöttelee ihan rauhassa ja yhtäkkiä pomputtaa takajalkoja hämmentävästi nostelemalla ja vetämällä päätä alas. Tähän voimme yhdistää erilaiset päänviskomiset ja muut taiteen muodot.

Nyt on otettu härkää sarvista ja kokeiltu pitkästä aikaa köpöttelyä. Turvaköysi hevoseen ja pahintapeläten kyytiin. Ensimmäiset viisi askelta käyntiä oli tunne että mätkähdän alas. Pian kuitenkin totuin ja hevosen jännitys hiipui. Tehtiin pohkeenväistöjä ja ympyröitä. Pian tuli ravin aika ja sanotaan näin ewttä se oli kamalaa. Hetki kivasti ja sitten riekkumista. lopulta saatiin kuitenkin ihan kivaa pätkää eikä pilotti pudonnut. Jos muuta ei löydy niin kameraiehellä oli ainakin hauskaa.
1 kommentti:

  1. Hassu Hugo! Selkäänhän voi laittaa loimivyöllä paksumman huovan niin ei ole niin kamala istua? :) Toimi ainakun mulla Superin kanssa kun sen selkä oli niin kapea ja inhottava istua.

    VastaaPoista