torstai 9. kesäkuuta 2016

Hyppy jumppaa parilt päivältäKentällä oli lävistäjällä ensimmäisenä päivänä tehtävänä puomi-puomi-kavaletti-ristikko. kavaletin ja ristikon väliin piti saada viisi laukka askelta, mutta meni muutamaan otteeseen iloisesti neljällä..

Ensimmäisenä päivänä, jolta myös videomateriaali on, menimme koulusatulalla ja sillä pikkuesteiden meno on varsin hämmentävää sen mallin vuoksi.

Laukka saisi pyöriä paremmin, mutta olen tyytyväinen, että hevonen katsoo mihin ne jalkansa laittaa ja pyrkii olemaan ottamatta puomeja. Hevonen pysyi pystyssä ja oli todella mukavan tuntuinen. Se selkeästi piti tehtävästä, koska puomi-puomi-kavaletti tehtävästä selvittyään se eteni ajoittain liiankin hyvin ristikolle.

Toisena päivänä tehtävä oli muuten sama, mutta meillä oli puomi-puomi-kavaletti-puomi-kavaletti. Tehtävä oli muuten samoilla askel määrillä, mutta kavalettien väliä oli pidennetty.

Tällä kerralla hevonen oli huonompi. Se pyöritti laukkaa huonosti ja otti puomeilla paljon raviin siirtymistä ja oli pohkeen takana. Se ei oikein jaksanut myöskään ponnistaa eikä keskittyä. Suoritimme tehtävää pääasiassa kavaletti-puomi-kavaletti-puomi-puomi järjestyksessä. Ensimmäiselle kavaletille tulimme lähestulkoon aina liian kauas ja hevonen levisi kavaletin jälkeen, jolloin väli puomille jäi vajaaksi. Hevonen kyllä hyppäsi yksittäisen puomin yli moitteetta, mutta kavaleteilla kintut olivat kuin purukumissa konsanaan. Lopuksi saimme onneksi muutaman ihan siedettävän suorituksen, joten siihen oli hyvä lopettaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti