maanantai 29. helmikuuta 2016

Maanantai ja vaativan yleisön silmien alla hyppäämistä

 Käytiin tänään hyppäämässä kentällä olevia esteitä ja menestys oli niin ja näin. Kamera miehinä toimivat niin monet henkilöt että kamera oli lähinnä kiertoleluna. Yleisössä oli läjä päin ihmisiä ja sinne oli eksynyt yksi talvikarvansa kanssa taisteleva shetlanninponi.

Kentällä oli samaan aikaan Nellin poni Viivi, jota Mira ohjasajoi riimulla. Nelli oli laku tunnista kameran takana, joten galleriasta löytyy hmm muutama kuva Viivin karvaisesta nassusta.
Kameramies tai noh nainen kirmasi varsin kiitettävää tahtia oripoikien tarhalle kuvaamaan... Muistikortti sai taas muutaman kuvan, mutta kivoja räpsyjä sieltä tuli!
Pään lepuutus hetki 
Rapsutus tuokio 
Maukas peppuko? 
PH on aika höppänä

Vote on pieni keltainen miehen alku
Suloinen vote! Meillä oli kentällä linja, sarja ja yksinäinen portti sekä pysty ja tottakai ravipuomeja.

Ravipuomeilla lämmiteltiin ja se meni kävelyksi, kun ei mahtunut lihun kintut väleihin.

Lämmiteltiin pystyllä, jolle kiellettiin muutaman kerran, koska hui oli pelottava este, taas.. Mutta kun hevonen meni yli niin hyppäsi kivasti.

Sitten hyppäsimme porttia, jolle ajoittain tuntui että hevonen oikeasti imi aavistuksen liiankin lujaa. Alkuun otimme taas pari keltoa ja kun mentiin yli niin mentiin oikein kivasti.

Linjalla oli ristikko x määrää laukkaa pysty. Sanotaan näin että kielettiin ristikolle ja pystylle ilman ns. jätti suurta virhettä. 

Sarja oli aika fiasko... A osalle tultiin ihan kivasti ja rauhallisesti. Matka B osalle parin laukan välillä oli jotain muuta. Siinä ei pilotti ehtinyt paljoa laukkoja laskea kun oltiin kurvastu jo kentän toiseen päähän.. Hevonen vähän kiehahti, että jos ei taidolla niin vauhdilla. 

Kun tulimme ratana linja, oikealle ja yksinäinen pysty niin oli kyllä tekemistä, koska linjan pysty oli okseri. Laskeuduimme aika paljolti väärässä laukassa ja otettiin kurvissa kohti pystyä ristilaukkaa, oikeeta laukkaa ja ravia, mutta päästiin suht kivasti pystylle. tätä toistettiin muutaman tusinan kerran.

Seuraavaksi tultiin ravipuomit, sarja, portti,käännös oikealle, yksinäinen pysty, sarja linja. Puomit oli ihan ok, ongelmat olivat sarjalla. Hugo lähti B osalle vaan niin lujaa ettei sitä muistanut kiireessä kääntää. Toistojen määrästä ei ole käsitystä, muttta monta kertaa se tultiin. 

Kun vihdoin päästiin portille vedettiin stopit ja uudestqaan tultaessa tultiin iha hyvin, mutta unohdin kääntää oikealle, joten teimme joka kertam ielenkiintoisen suunnan muutoksen kohti pystyä. 

Pystylle ihan ok ja siitä sarjalle taas varsin reippaasti, mutta pilotti kyydissä, joten kaikki hyvin..

Linja ei mennyt ihan putkeen ristikko oli pysty ja sen eteen vedettiin liinat kiinni.. uudella yrityksellä yli. Okseri oli hirvittävä ja sille otettiin kieltoja silloin tällöin ja tolloin ja välillä meni yli ja välillä ei.

Tänään ei vaan oikeen ollut meidän päivä esteiden osalta, mutta toivotaan että ensikerta on mielyttävämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti