lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä on paraspäivä

Näin aluksi tahdon kiittää teitä jokaista lukijaani, ystävääni ja tottakai jokaista hevosystävää.

Olin tänään kuvaamassa ystävääni Hennaa, joka pitää blogia Mustavalkoinen varjo. Hän osallistui suloisella pikku ponillaan Sanilla Tavelassa järjestettyihin harjoituskoulukilpailuihin. Oli mukavaa tutustua tavelaan ja katsoa Hennan rataa. Minusta Hennan ja Sanin rata meni todella hienosti. Henna kertoi jännittäneensä aivan kamalasti, mutta veikkaanpa että minä jännitin katsomossa vielä vähän enemmän. Olin super tyytyväinen Hennan rataan. Ei yhtään rodeota eikä väärin ratsastusta! Hyvä Henna!


Ei Hugoakaan tietenkään näin ystävänpäivänä unohdettu! Kisoista menin suoraan äitini kanssa Hugoa katsomaan. ratsastin Hugon ja se oli parempi kuin aikoihin. Rento pehmeä ja kulki pyöreänä. Tästä ratsastuskerrasta ei voi sanoa kuin VAU! Nyt ollaan oikealla tiellä. Tästä on hyvä jatkaa. Äitini ei jaksanut kuvata kenttä räpistelyä enempää kuin 20 min ja se aika meni Hugoa lämmittäessä eli ratsastuksesta ei tullut mitään julkaisukelpoista.

Kävimme tutustuttamassa Hugoa jäähän. Alangon viereinen järvi on jäätynyt hyvin ja siellä kävimme maasta käsin tutustumassa. Hugo oli hieman ihmeissään, mutta innoissaan. Se on kiva nähdä iloinen hevonen. Otin taluttaen vähän ravia jäällä, jotta Hugo huomaa sen olevan turvallista. Otimme muutamat poseerauksetkin ja äitini sai aivan mahtavia kuvia. Kiitokset niistä.
rakastan!

pus :*

Rennosti hölkkäillään

Ylämäkeen jipii!

Hyvää ystävänpäivää!

2 kommenttia:

  1. Noi teiän yhteiskuvat on aivan ihania, ootte supersuloinen pari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. Hugo on kyllä se kauniimpi,söpömpi, komeampi jne. osapuoli :D

      Poista