maanantai 4. marraskuuta 2013

bye bye strong kid

Kidi lähti Lauantaina uuteen ylläpitokotiin lahteen. hyvän kotiin pääsi ja toivotaan että sopeutuu sinne. Oli kyllä surullinen hetki ja kauhee ikävä,mutta koska pääsi hyvään kotiin niin yritän olla vain iloinen kidin puolesta. Jossain vaiheessa tulossa kuva postausta mun ja kidin yhteisestä taipaleesta.


Sitten kisoihin.

40 cm ~ puhdas ja nopein aika. tosi tyytyväinen oon rataan, koska kun verkattiin maastossa ei poni oikein pysynty nahoissaan enkä sitä siellä oikein läpi saanut. Onneksi sain jonkin aikaa kuitenkin kävellä ja ravailla kentällä ja sain kidin läpi. otettiin 40 cm luokkaan yks verkka hyppy,joka onnistu tosi hyvin. Sitten startatiin ja kyllä kidi huomas että hypätään pikkukisoissa sen verran se pörhisteli. jouduttiin ottaan pari kertaa raville radan mutaisuuden ja ahtaan radan takia.

60~ 4 vp mutta silti radan nopein aika ja luokan voitto. Rata meni tosi hyvin 4 esteelle asti siinä kohti unohdin radan, mutta emme menneet minkään esteen ohi emmekä kieltäneet vaan kun muisitin että mikä este oli kyseessä hyppäsimme sen käynnissä tai no lähinnä melkeinpä pysähdyksestä, mutta poni siis hyppäsi sen yli ihan hyvin olisi tarvinnut ihan vähän vielä nostaa etusia niin olisimme saaneet puhtaan, mutta ei minua toi yksi pudotus haitanut, koska se oli kuskin moka.  viimeiselle esteelle oli tilaa laukata aika lujaa, joten otimme kidin kanssa ilon irti ja kaahasimme siitä sitten viimeiselle esteelle. viimeiselle esteelle lähestyttäessä tultiin takaisin normi laukkaan ja hypättiin kivasti viimeinen este yli.

9 kommenttia:

  1. Tilaamasi banneri on nyt valmis, löydät sen http://fullofgreatmoments.blogspot.fi/p/banneripaja.html?showComment=1383722539786
    HUOM! Muistathan tallentaa bannerin PNG-muodossa, muuten läpinäkyvyys ei toimi!

    VastaaPoista
  2. Eihän kisoissa otettu aikaa... ja ei jaettu sijoja.... puhtaasta radasta sai ruusukkeen...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl otettiin ainakin mun tietääkseni. XDD koska miks muuten liputtajat? :D:D ei jaettukkaan,mutta ajallisesti ne voi järjestää.

      Poista
  3. ihan mukavan olonen blogi :) http://miracaritapajukoski.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihanan olonen blogi voisikko käydä kattoon mun blogin :) http://keepcalmandlovehorses.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kisoissa ei jaettu sijoja ja ei otettu aikaa. Liputtajat oli ratsukon ja yleisön takia liputtamassa aloituksen ja lopetuksen. Puhtaasta ajasta sai ruusukkeen. Jos jonkin moista järjestystä mietitään niin 60cm luokan voittaja olis ollu Riina ja Huihai.

    VastaaPoista