lauantai 5. lokakuuta 2013

Kidillä hyppäämistä

Sunnuntaina 29.9

Hyppäsin Kidillä. Aikaa on kulunut viimeisimmästä Kidillä ratsastus kerrasta, joten en mennyt mitään isoa vaan ihan pieniä ja katoin miten hevonen toimii erilaisella kuolaimella. Hypyt meni tosi hyvin ja Kidi kuunteli. Hypättiin kakkosta, mikä ei ole kovinkaan suuri este, mutta sen kokoiseen esteeseen on hyvä katsoa ponnistuspaikat kuntoon. Kidillä ja mulla oli erimielisyyksiä ponnistus paikoista joissakin kohdissa, mutta oli tosi hyviäkin paikkoja. Hypättiin yhtä estettä molemmista suunnista.









Hyppäsin Keskiviikkona Kaitsun estetunnilla kidillä ja ylitettiin hienosti sarja jossa a osa oli noin 20cm ja toinen osa 90 cm. Koitettiin metriä muttei menty yli. Oon kyllä ylpe tuosta pallerosta kun hoisi homman niin hyvin kotiin.. Kaitsun kamerassa on kaikki kuvat ja videot tolta tunnilta, joten jos joskus saan ne käsiini niin laitan ne teille tänne nähtäväksi. Eli lyhyesti tiivistettynä vielä niin kidi oli molempina hyppykertoina ihan super <3

4 kommenttia:

  1. Ei pahalla, mutta sun kaikkien postausten otsikot on vammasia:::::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siinä mitään jos ei mielytä. Itse kun kuitenkin päätän miten otsikoin kirjotukseni.

      Poista
  2. Jäät hirveesti suusta kiinni myötää paremmin! ei ihme että heppa ei mee yli metrin ku nuin paska ratsastaja1!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saatan olla vähän suussa kiinni, koska hevosella oli hiukka vauhtia ja hyppäs aina ihan omituisista paikoista. Kidillä ei ole hypätty 2 vuoteen 80 cm isompaa ja menimme kuiten kin 90 cm sarjana ja ei kaitsu minua olisi hypyyttänyt silloin yhtään niin isoa jos olisin hänen mielestään roikkunut suussa. Ja jos itse osaisit tuolla hevosella ratsastaa paremmin kun se esteillä innostuu ja hyppää kaksi askelta enne hyvää hyppy paikkaa ja et silloin ottaisi yhtään suusta vahingossa taakse päin niin nostaisin kyllä hattua. Ja näissä kuvissa hyppään kyseisellä hevosella kahden kuukauden tauon jälkeen ja hevosella oltiin menty 3 viimeisellä viikolla ehkä 1 tai 2 tuntia viikossa. Myös se että poni päättää loikata yhden pienen puomin yli niinkuin se olisi 50 cm este niin siinä ei olla ihan heti ekalla kerralla mukana. Myös se että kidillä on näissä kuvissa kahvallinen ratsastus vyö vaikeuttaa todella paljon myötäämistä. Eli ennenkuin tulet valittamaan suosittelen kokeilemaan hyppäämistä tuolla hevosella kun se ei ole reilu kuukauteen hypännyt. Ja muuten vielä toi hevonen ei menisi noin nätisti jos roikkuisin suussa ja olisin kovakätinen. JA TOIVOISIN ETTÄ TULISIT NIMELLISESTI HAUKKUMAAN ETKÄ ANONYYMINA!

      Poista