sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Mitäs nakki

Nakin ruokavalion muutos on lähtenyrt hyvin puremaan ja paino on noussut kivasti. Myös karva on kasvanut mukavasti takaisin ja iho on päässyt hienosti taas hengittämään klippauksen jälkeen. Tällähetkellä Nakki on saanut olla yöt tallissa nakuna, kun karva on hyvin tullut takaisin.

Nakki syö tällähetkellä:
2l builder mixiä
2l kauraa
2l greenlinea
1 mitallisen biotinia
1 dl rapsiöljyä
kivennäistä
pellavaa

Hevonen voi siis ihan hyvin, mutta kura kelien takia se ei halua liikkua tarhassa metriäkään, jollei ole pakko, joten jalat keräävät nestettä. Kuumetta saa mittailla jatkuvasti kun kuulema tamoereenalueella liikkuu virusta, joka nostattaa lämpöä tai kuumetta ja turvottaa jalkoja. Nakin lämmöt eivät onneksi ole nousseet eikä se ole muutenkaan ollut normaalista poikkeava.

Nakki on ollut ajossa, juossut liinassa ja käynyt ratsain lenkillä. Ihan hyvin silläkin saralla pyyhkii. Raspauksen jälkeen oli hieman jarrut hukassa, mutta homma on taas tasaantunut eikä sen suunnalla ole mitään ongelmia.
2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta, selvästi ruokinnanmuutos auttanut! :) Mullakin on tallilla hoitohevonen jonka kutsumanimi on Nakki (ei oikeesti, ihan itse nimesin ja nimi jäi vähän jumiin, nyt sen tuntee moni muukin Nakkina), hän on kyllä olevinaan hieno PRE-ori mutta Nakki mikä Nakki... :D

    VastaaPoista
  2. Huugo, Nakki, on komea terve hevonen.
    Sillä on hyvä ja rakastava hoitaja.
    Siinä tärkeät eväät nyt ja tulevaisuudessa.

    VastaaPoista