lauantai 23. syyskuuta 2017

Pohkeenväistöä ja maastossa posotteluaHra H Teki hyvin pohkeenväistöä,mutta keräsi kierroksia koneistoon, koska joutui tekemään paljon aivotoimintaa, jotta sai aseteltua jalkansa. Välillä hevonen meinasi istua perseelleen, koska aivot menivät solmuun ja joutui vähään kasaamaan. Nakin kanssa on haastavaa käyttää jalkaa ja pitää vauhdit rauhallisina.

 Ravissa Nakki oli eteenpäin pyrkivä ja lähes malttamaton. Nätti pyöreys,rentous ja taipuisuus molemmin puolin ravissa oli mukavaa, koska sillon se on oikeasti läpi niille pohkeille eikä tarvitse tapella ja painia.

 Laukat tehtiinkin sitten hiitti suoralla ja voi morjens pikku hepan riemua. Yleensä ravataan ja nyt saikin tykittää rauhassa pitkänä suoraan ja venyttää itseään. Hevonen nautti ja kuski nautti, joten win win tilanne. Huomenna on tiedossa klippaus ja äitini halusi räpsäistä muutaman taidekuvan hevosesta, joka omistaa vielä karvansa.


Tallilla hurahti monta tuntia, koska jouduin jynssäämän harmaata ruunaa niin pirusti saippualla, että lika lähti turkista. Hänen erikois alaansa ovat siis mutakylvyt.1 kommentti:

  1. Värikäs kuvakollaasi. Ilo katsella.
    Pesutouhu oli pesijälle aika urakka, mutta pestävä taisi nauttia hommasta.
    Kiva postaus. Kiitos

    VastaaPoista