sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kentällä pyörimässä


Hain Nakin tosiaan tarhasta, jossa se oli uuden tarhakaverinsa kanssa. Tarhakaveri on vuotias orhipoika, jolle Nakki saa toimia kummisedän roolissa.

Nakki sai turkoosit pintelit jalkaansa ja lähettiin kentälle pyörimään. Ensin olo oli sellainen, että sai ratsastaa eteen, mutta pian alkuravien edistyessä saikin jarruttaa kaksin käsin. Kentällä emme ole hetkeen työskennelleet vain ajelleet maastossa. 

Omasta ratsastuksessa huomasin, että kantapaat kaivavat hevosen kylkiä,käsi heiluu ja katse niskassa.

Hevonen oli kauniisti pyöreä, mutta hieman kuolaimen takana ja alla, mutta rentous oli hyvä ja pitkän aikaa pyöreänä on hyvä.

Nakki on kova poika komentamaan tarhakaveriaan välillä äkäseen, muttei pure.

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanat turkoosit varusteet 😍 Toi video oli kanssa tosi kiva katsoa, oli tehty hauskalla tavalla ja mielenkiintoiseksi vaikka aika perussettiä olikin :) Videoita vaan lisää, ne piristää postauksia aina niin kovin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Videoitavaa on tavallaan vaikea keksiä ja nyt uudenkoneen kanssa ollut videonkäsittelyn kanssa ongelmia(jotka onneksi nyt selätetty) joten nyt vaan video ideoita laittamaan

   Poista
 2. Kiitos. Oli rento ja kepeä postaus.
  Vieläkin heittelen ihailevia ja kunnioittavia viestejä sinulle, että Huugon jaloissa pyörimiset ovat niin nopeasti taakse jääviä tilanteita ja selässä olet heti kohta uudelleen. Hienoa, sinnikkyyttä löytyy.
  VIDEO ON MAINIO !!!! Äänitehosteet ja touhuamisen määrä ja nopeus veti katsojan, ainakin minun, suupielet korviin. Oli ne niin hauskasti saatu filmille.
  Lisää videoherkkua, toivoo Katariina.

  VastaaPoista