tiistai 11. huhtikuuta 2017

Messut takana ja hevonen saikulla

Aloitetaan ikävämmästä asiasta eli siitä, että Hugo on ollut paripäivää kävely lenkityksellä. Se on tosiaan tarha kaverinsa kanssa rellestänyt, josta tuloksena hokin polkema etupolvessa ja hemaiseva turvotus. Hevonen ei onnu tai arista ainoa vaan on että jalka on turvoksissa. Hugo on siis kävellyt rauhakseltaan ja tutkaillut maailman menoa ja paininut tarhakaverinsa kanssa turvonneesta jalasta huolimatta. Pesukarsinassa olokin on rauhoitunut huomattavasti, kun jalkaa on kylmätty tökitty ja putsattu parilla mömmöllä. Kyllä siitä onneksi viel jalka tulee.

Iloisempiin uutisiin, jotka tosin eivät koske meikäläisen lompakkoa nimittäin hevosmessut.

Mukaan tarttui:
-sadeloimi
- fleeceloimi
- riimu
-lötkö suora kumikuolain
-niskaremmi
-korvahuppu
-satulahuopa
-putsit
-ratsastushousut
Meillä on jo ennestään meksikolainen turpahihna joka ei selkeästi enään aikoihin ole ollut Hugolle ok juttu. No kokeiltiin kuitenkin ja voinen todeta ettei sovi vieläkään. Raukka viskoi päätä ja raapi alkoihin ja oli levoton. Molemmille reilumpaa siis ottaa koko roska pois.
Rauhottui huomattavasti meksikolaisen poistumisen jälkeen. Kuvassa komeilee korvahuppu sekä satulahuopa,putsit sekä ratsastus housut.Raukalla on myös hokin kuvo silmien välissä


Tässä näkyy tämä ei niin mieheäs kuosi :D Tuijoteltiin äidin kanssa, että hyvinhän tuo pukee ruunaa, joten voi olla että hänen korkeutensa esiintyy useamminkin hempeässä värimaailmassa.
Tässä edustavassa kuvassa näkyy Hra H:n uusi sadeloimi ja tallinomistajaa lainatakseni tekstiilikaksoset saattavat ehkä pitää nyt loimensa ehjinä.
kuvan on ottanut Anne


3 kommenttia:

 1. Huh, huh, nythän siellä tapahtuu monenmoista.
  Vai eläinhoitajaksi sinä Noora olet taas joutunut. Ei ole eka kerta. Olethan hoidellut Huugon silmänkin terveeksi, niin kyllähän jalkakin entiselleen tulee.
  Tarkkasilmäisenä kuvien katsojana olin huomaavinani, että molemmat näytitte hiukkasen ylpeiltä uusissa kuoseissanne.
  Hevospainia en oo koskaan nähnyt elävässä elämässä, mutta uskon, että se on touhua missä tanner tömisee ja ruhjeita syntyy.
  Onkohan Huugon ja toisen hevosen paini "leikkipainia" vai oikeaa voimien mittelöintiä ?
  Kiitos Noora monisisältöisestä värikkäästä kirjoituksestasi ja komeasta kuvakollaasista.
  Kiittelee uskollinen blogisi seuraaja Katariina Heinolasta.

  VastaaPoista
 2. Hei. Sattumalta eksyin sivullesi. Kuvassa oleva meksikolainen turpahihna näyttää liian pieneltä hevosellesi. Tuo rengas on liian lähellä silmää. Alaturparemmikin on viimeisessä reiässä. Tuon renkaan kuuluisi olla melkein poskihihnan alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedossa on. Ne olivat tauon jälkeen vain kokeilussa :)

   Poista