sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Hanki sekoiluaMaastoiltiin Suht pitkä matka, jotta päästiin leikkimään hankeen. Pakotin/pyysin (miten kukin haluaa sen lukea) isäni kamera mieheksi. Pakkasta oli kiitettävästi, mutta pörhe pikku ruuna porhalsi iloisesti.

Lähdettiin maastoilemaan ja tien ylitys meni kuin vanhalta tekijältä. Ohitsemme ajoi asuntoauto, josta Hugo ei sanonut mitään vaan pysähtyi rapsuttamaan etujalkaansa.

Ensimmäinen raviin lähtö meinasi lähennellä laukkaa. Istunnalla himmaa ja aavistus ohjasta niin mentiin vain reipasta ravia. Varsin verkkaisesti se kulkikin parin kilometrin matkan.

Isä jätti auton parkkiin ja tuli mukaan. Lähdimme vahingossa väärälle tielle, joten isä sai hieman lisä liikuntaa. Löydettiin suunnitelemallemme paikalle ja päästiin katsomaan pitä Hugo tuumaa vähän syvemmästä lumesta.

Ensin käveltiin ja varmistettiin ettei pohjassa ole ikäviä yllätyksiä. Otimme hieman ravia ja tällä halusin varmistella että onko mitään mahdollisuuksia, että poika pysyy hanskassa. Ravissa pisteltiin ihan reippaasti eikä laiskan pulskeasti ja laukassa mentiin reippaasti, mutta hallitusti.

Kokemuksena tämä oli mielenkiintoinen, koska Hugo ei ole joutunut ennen hanki treeniin, mutta kyllä se viihtyi. Iloisesti meni kuitenkin vielä kotiin päin, ettei herra ihan piiputtanut. Hauskaa oli, joten suosittelen kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti