perjantai 30. lokakuuta 2015

Muutto uuteen talliin

Lihistä hieman väsytti, kun kello oli lähempänä yhdeksää
Muutimme lauantaina ja muutto sujui todella hyvin. Hevonen meni helposti koppiin ja matkusti asiallisesti. Tavaratkin saatiin ajoissa pakattua ja hevonen puunattua lähtöä varten.


Perillä Lihis ei sanonut pahasti pöhistelevästä PH orista eikä muutenkaan ollut pahasti lentoon lähdössä. Pari kertaa astui varppaalle, kun minä en väistänyt, mutta ei tehnyt kipeätä. Teimme niin, että taluttelin hugoa hieman ja sitten vietiin mies karsinaan ja tuleva tarhakaveri Reksi viereiseen karsinaan.

Reksi ja Hugo tutustui oikein mallikkaasti. Kumpikaan ei potkinut seiniä tai pahemmin muutenkaan riehunut. Pojat nuuhkivat ja tutustuivat toisiinsa ihan rauhassa. Molemmat olivat oikein uteliaina nuuhkimassa toisiaan.
Kävin myös vähän kävelemässä ja ravaamassa Hugolla että vertyy. vähän ympyröitä ja tutustumista kenttään. Loppu käynnit maastossa pitkässä letkassa. jossa oli kolme(?) vuonista, reksi ja Hugo.
Lihis tarhasi ensimmäisen päivän Reksin kanssa viereisissä tarhoissa ja sunnuntaina siirtyivät samaan tarhaan. Hevoset pääsivät nyt alkuviikosta ihanaan suureen ja tilavaan metsä tarhaan. Hugo on viihtynyt ja nauttinut lämpimästä tallista. viihdymme siis moitteetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti