lauantai 30. elokuuta 2014

esteitä tyylillä

Hyppäsin lauantaina ja kokonaisuuteen olen tosi tyytyväinen. Hyppyjen laadut olivat aika omaperäisiä. Kaikki jalat olivat ajoittain aivan eri suuntiin.

Pään vaivaa on aiheuttanut hugon uusi asenne. Se menee ohi pitkällesivulle asetetuista esteistä, siis jos se tuo täysin suoralla linjalla pitkältä niin hugo vetää napakat rytmikkäät laukat ja kurvaisee esteestä ohi hyvissä ajoin. se ei pelkää estetta tai halua olla hyppäämättä vaan se on nyt todistetusti sitä mieltä, että sellaiset esteet ovat liian helppoja. heti kun toi voltilla tai ei aloittanut lähestymistä niin läheltä se meni yli sen kummempia patistuksia.



Hugo tuntui todella hyvälle ja innokkaalle, niin tehtiin rata jossa oli kaksi estettä ja neljä hyppyä. Näytin käynnissä Hugolle kaikki esteet jotka tulivat "puskista".

Ensimmäiselle esteelle ensimmäistä keraa Hugo tuli todella vastahakoisesti ja edelleenkin helppo este, joten Hugo tarjosi vaihtoehtoa ohi. Kyllä se siitä alkoi menemään, mutta tuli todella pohjaan tuolle esteelle ja hyppäsi melkeinpä paikoiltaan, kun oli pienoisia vauhti ongelmia. Hugolla oli kaksi vaihtoehtoa tuolle esteelle joka laukkaa ja lujaa ohi esteestä tai lyhyestä laukasta pohjaan ja siitä hyppyyn.

Toiselle esteelle mentiin moitteetta. Hugo tuli tosi kivasti muutaman kerran sen ravissa ja kääntyi oikeaan suuntaan ilman minkään sortin epäröintiä.

Meidän kolmas este oli paikassa, johon piti ihan oikeasti ratsastaa. Hugo piti saada todella tahdikkaaksi ja täytyi huolehtia tiestä koska käännökset olivat tuolla esteellä tiukat ja vaati Hugoltakin keskittymistä. Tätä estettä tulimme laukassa ja Hugo hyppäsi välillä hieman kaukaa, koska este oli sellaisessa paikassa, että siihen oli hieman vaikeaa saada täydellistä paikkaa.

Ja taas oli vuorossa ongelma este. Hugo tuli nyt tuon muun radan jälkeen tuon viimeisen esteen ihan hyvin. vähän pohjaan taas, mutta hyppäsi huonostakin paikasta.

Eli eniten ongelmia tuli siis ensimmäisellä ja neljännellä esteellä, koska ne olivat Hugon mielestä liian helppoja.












1 kommentti:

  1. hahaa näyn tuolla vikassa kuvassa XDXD mut ei kiva postaus! ;)

    VastaaPoista