keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Sunnuntai köpöttelyä

Olin sunnuntaina ratsastamassa Hugolla. Kivastihan se meni ja kuunteli ihan hyvin.

      Käynnissä tehtiin paljon voltteja ja ympyröitä. Aluksi Hugo oli aika erimieltä meidän teistä ja asetuksista, mutta hyväksyi lopulta, etten luovuta. Teimme molempiin suuntiin tehtävää, jossa jokaiseen kulmaan tehdään voltti. Hyvinhän se pojalta onnistui.

      Raviin siirryttäessä Hugo päätti ettei jaksa ravata vaan haluaisi päästellä heti laukkaa. Noh siinä sitten koitit kevennellä, kun jokatoinen askel oli laukaan pääsy yritystä. Lopulta tilanne hieman rauhoittui ja pystyi ratsastamaan paremmin avuille. Tehtiin sitten molempiin suuntiin samaa tehtävää, kuin käynnissä, mutta tällä kertaa ravissa. kivasti meni.
       Otin sitten laukkaa ensiksi vasemmalle. Hugo oli ollut alkuverryyttelyssä aivan täpinöissään, mutta nyt kun olisi saanut laukata niin oltiin sitä mieltä ettei se luvallisesti olekkaan niin kivaa. Kyllä se laukkasi ja kun pääsi kiinni laukan rytmistä niin mentiin ehkä vähän liiankin lujaa.
       Oikeaan kierrokseen otin myös laukkaa. Hugo starttasi kuuliaisesti laukkaan ja sitten laukkailtiin ja tehtiin keski ympyrää.
Lopuksi tein vielä niin, että tulin uralla olleen puomin ravissa ja toisen pitkänsivun laukkaa. Hyvin onnistui, mutta Hugo ei olisi halunnut ravata puomin yli vaan laukata ja hypätä valtavalla loikalla.  Tätä tein siis molempiin suuntiin.
     Nyt vielä äitini ottamia kuvia ja huomenna saattekin kuulla kuka muu ratsasti hugolla loppuverryyttelyt. ;)



Nimeni on Hugo ja olen formula

"Koulu hevonen mä oon"



Kenties vähän innoissaan? :D




4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Äiti tosiaan kuvasi muistaakseni toista kertaa tuolla minun kamerallani :)

      Poista
  2. hyvin meette, ja Hugo on aikas söpö ;3

    VastaaPoista